Pasen Paasversiering

Fotodagboek: Week 10

Alweer een week voorbij gevlogen! Een week met veel veranderingen voor ons. Zo begon mijn man maandag aan een nieuwe baan, en nam ik dinsdag afscheid van mijn collega’s vanwege mijn zwangerschapsverlof (heerlijk, een half jaartje vrij!). Hieronder een fotoverslag van onze afgelopen week.

2016-03-05 14.38.25Stiekem is deze foto al van week 9, toen we een informatie dag bij de brandweer bijwoonden. Maar naar aanleiding van deze informatiedag had mijn man daar afgelopen maandag een eerste gesprek in de sollicitatieprocedure voor vrijwillige brandweer. Tegen het einde van de maand verwachten we een bericht of hij verder kan in de procedure.

2016-03-09 11.26.16Onze kleine meid doet niets liever dan de hele boel op z’n kop zetten! Mama ruimt het wel weer op hoor.

Een paastak hadden we al even staan dankzij mijn schoonmoeder. Maar nu was het tijd om ook de rest van de paasspulletjes eens van zolder te halen! Het ziet er altijd zo heerlijk fleurig uit.

2016-03-10 11.31.42Je las het al in de blog van donderdag, Ninthe maakt weer wat stapjes vooruit rondom haar heupafwijking en kan nu iedere dag twee uurtjes genieten van vrijheid aan haar beentjes, zonder spreidbroekje! Heerlijk.

Altijd gezellig om samen aan de knutsel te gaan. Bij de Lidl hebben ze een leuke bouwplaat van een paasmandje. Als je deze geknutseld en wel meeneemt naar de winkel, krijg je er een verrassing in! We hebben hem nog niet klaar, dus een foto van het resultaat volgt later.

DSC_001232 weekjes zwanger!

2016-03-11 14.47.02En als laatste: Ninthe is helemaal dol op ons hondje, hier krijgt hij een dikke pakkerd!

Hoe was jullie week?

 

Comments

comments

Een gedachte over “Fotodagboek: Week 10”

Leuk als je een reactie achterlaat!