draagzak tula

Boswandeling

Wat een heerlijk weertje hebben we afgelopen weekend gehad! Prima weer om er lekker op uit te trekken, de buitenlucht in. Wij besloten te gaan voor een boswandeling in de bossen bij Landgoed Den Treek-Henschoten en hebben heerlijk genoten! Hier wat foto’s van ons uitstapje.

DSC_0016

Wat natuur betreft wonen wij in een heerlijk gebied, aan de rand van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Welke kant we ook uitrijden, we komen altijd wel wat moois tegen en er valt nog zoveel te ontdekken! Het gebied waar van vandaag besloten heen te gaan, waren we ook nog nooit geweest.

DSC_0020
Ons hondje Baloe mocht uiteraard ook lekker mee!

Het is heerlijk om met Ninthe buiten te lopen, er is zo veel wat ze mooi vindt om te bewonderen en waar ze ons dan ook enthousiast op wijst. Wat het is, kan variëren van een gewone boom tot een vliegtuig wat door de lucht voorbij komt. Vooral als iets beweegt, is het natuurlijk extra interessant.

DSC_0060
Samen vliegtuigen bewonderen.

Het was vandaag maar een korte wandeling, maar we gaan dit zeker onthouden om nog eens vaker tegen te komen. Bovendien parkeerde we onze auto bij een pannenkoekenhuis, dus die moeten we zeker ook nog eens gaan bezoeken.

DSC_0049

Hebben jullie ook nog van het mooie weer kunnen genieten?

Comments

comments

2 gedachten over “Boswandeling”

Leuk als je een reactie achterlaat!