zonder spreidbroek ontwikkeling

Fotodagboek: Week 11

Wat een heerlijke zonnige week hebben we gehad! Wij hebben er zeker wel van genoten en zijn er een paar keer lekker op uit getrokken. Hierbij een fotoverslag van de afgelopen week.

DSC_0016

Het heerlijke zonnetje vroeg gewoon om een boswandeling! Wij zijn lekker een nieuwe omgeving gaan verkennen met een korte wandeling. Je kon er in dit blog al meer over lezen.

DSC_0013

En wat helemaal genieten is, is dat de achterdeur weer wijd open kon en de was heerlijk buiten aan de lijn! Ik krijg er al helemaal het zomergevoel van. Hier aan de lijn zie je onze wasbare luiers, waar ik van de week onze ervaringen over deelde.

DSC_0027

Ook Baloe is met zijn nieuwe korte koppie weer helemaal lente-proof.

DSC_0011

Ninthe is heerlijk bezig geweest met vingerverf om een mooi paasmandje te maken. Het resultaat zie je hier, en je kunt er ook het patroon vinden om zelf zo’n paasmandje te maken en met Pasen op een leuke manier je gekookte eieren op tafel te presenteren.

DSC_0051

We trokken er ook nog lekker op uit naar de kinderboerderij! Het was een hele onderneming om op de fiets met fietskar (Ninthe past nu niet in een gewoon fietsstoeltje) en buggy daar te komen, maar het was een leuk uitstapje. De diertjes waren wat schuw, dus hoe enthousiast Ninthe ook ‘aai’ riep, ze wilde niet in de buurt komen.

DSC_0072

En dan dit magische moment. Het was echt mijn proud mommy moment! Voor het eerst wordt haar ‘slechte’ beentje ook echt duidelijk ingezet en is het een eerste poging om wat meer overeind te komen! Wat had ze er plezier in. De twee uurtjes spreidbroekloosheid werpen al hun vruchten af.

19 mrt 33 weken zwanger

En dan heb ik deze week ook nog de 33 weken zwangerschap bereikt. We tellen steeds verder af naar het moment dat onze kleine knul daar is.

Hebben jullie ook nog van het zonnetje kunnen genieten deze week?

Comments

comments

2 gedachten over “Fotodagboek: Week 11”

Leuk als je een reactie achterlaat!