naailes

Mijn eerste naailes: het resultaat!

Zo’n 4 weken geleden las je er al over: mijn eerste naailes. Ik ging namelijk 4 proeflessen volgen van een naaicursus, om te kijken of het wat voor mij was, en ik dit mogelijk onder de knie zou kunnen krijgen. Inmiddels zitten deze 4 lessen erop, en kan ik jullie vandaag het resultaat laten zien en mijn ervaring delen.

Ik ben aan de naailessen begonnen, omdat het me erg leuk lijkt om zelf de leukste kleertjes te kunnen maken voor mijn kindjes. Maar ik vond het belangrijk om niet zo maar ergens in te duiken, en om eerst uit te proberen of het überhaupt wel iets voor mij is. Ik kan van mezelf niet zeggen dat ik nou heel erg handig ben aangelegd, en ik zag het al voor me dat ik me enthousiast in een cursus stortte, en er vervolgens helemaal niets van bakte!

Gelukkig viel dat achteraf allemaal mee, en moet ik zeggen dat ik het eigenlijk best leuk gevonden heb om hiermee bezig te zijn! Ik snap de basisbeginselen inmiddels redelijk, en heb (uiteraard wel met de nodige hulp) een leuk pakje voor de buikbaby in elkaar gezet! Zeker, er zitten wat schoonheidsfoutjes in, maar dat vind ik voor een eerste projectje niet erg. Ik hoop na de zomervakantie weer verder te gaan met deze lessen, zodat ik het beter onder de knie kan krijgen en nog vaker leuke projectjes aan jullie kan laten zien.

Het resultaat

Maar nu dan dus het resultaat! Tijdens deze les ben ik aan de slag gegaan om iets voor de baby te maken. De keuze was gevallen op een broekje en een beanie, beide van hetzelfde materiaal zodat het leuk bij elkaar zou passen. En dit is het resultaat:

Hoe vind je het geworden?

Comments

comments

3 gedachten over “Mijn eerste naailes: het resultaat!”

Leuk als je een reactie achterlaat!