Fotodagboek: Week 12

Alweer een week voorbij! Tijd dus voor een nieuw fotodagboek.

DSC_0042Aan het begin van de week, had Ninthe wat moeite met goed slapen (overdag & ’s nachts). Daarom lag ze hier lekker lui op de bank. Gelukkig was haar vriendje Baloe daar om fijn samen te knuffelen!

DSC_0063Hiep hiep hoera! Op dinsdag was Ninthe 1,5 jaar! Eerder kon je hier ook al over lezen in 1,5 jaar in vogelvlucht.

2016-03-23 11.45.41En dan was er deze week het super moment waarop Ninthe weer voor het eerst zich zelfstandig optrok tot staan! Wat was ik trots. Je leest hier meer over deze proud mommy moment.

DSC_0088Trots op mezelf kon ik deze week ook zijn, want met mijn laatste naailes waren mijn eerste kleding projectjes voltooid. Een mutsje en broekje voor de kleine buikbaby. Je kon er in deze blog ook al over lezen.

spotlight-2015-directed-by-tom-mccarthy-movie-review2En dan was er nog een heerlijke dateavond met manlief! Iedere maand hebben we de afspraak in ieder geval één uitje met zijn tweeën te ondernemen, om eventjes tijd voor elkaar te hebben. Deze keer waren naar de film Spotlight geweest welke ik erg indrukwekkend vond! Zeker de moeite waard, niet voor niets ook onlangs de Oscar voor beste film gewonnen natuurlijk.

DSC_0023En ondertussen weer een weekje zwangerschap erop zitten. De 34 weekjes nu bereikt! Afgelopen week nog een controle gehad, en alles zag er nog steeds goed uit gelukkig.

En hoe zag jullie week er uit?

Comments

comments

2 gedachten over “Fotodagboek: Week 12”

Leuk als je een reactie achterlaat!