Newbornshoot fotoshoot

Inspiratie: Newbornshoot

Met nog iets meer dan vijf weekjes tot de uitgerekende datum, komt de geboorte van onze kleine knul snel dichterbij. En bij zo’n kleine schattige baby, hoort natuurlijk ook een mooie newbornshoot! Tijd om me even te verdiepen in wat leuke foto-ideetjes.

Ninthe-22Toen Ninthe 8 dagen oud was, hadden we bij haar ook een fotoshoot gehad. Dit heeft erg mooie foto’s opgeleverd. De foto hierboven is toch wel een van onze favorieten uit deze shoot, en hangt dan ook groot bij ons thuis aan de muur. Zo’n zelfde foto met kleine uk zou ik ook wel leuk vinden.

Monkey Business

pakje aap
Bron

Omdat onze knul volgens de Chinese horoscoop geboren wordt in het jaar van de (vurige) aap, hebben we dit super leuke newbornpakje in huis gehaald. Daar moet vast ook wel een leuke foto mee te maken zijn! Deze voorbeelden in combinatie met een bijpassende knuffel zijn ook erg leuk. Wij hebben ook nog wel een apenknuffel die nog wel eens leuk bij dit pakje zou kunnen matchen.

Family love
Een foto met zijn lieve grote zus mag natuurlijk ook niet ontbreken! Een foto van die twee samen wordt volgens mij hoe dan ook super, mits Ninthe zin heeft om zich te laten fotograferen haha. Enkele leuke voorbeeldjes die ik op internet vond:

En ook foto’s met papa en mama horen natuurlijk helemaal bij de shoot. Zoveel mooie ideeën, volgens mij zit de kracht hem vaak in de eenvoud. Er straalt toch al zo veel liefde uit!

Onze nieuwe kleine liefde
En dan natuurlijk gewoon nog heel veel foto’s van onze kleine vriend. Want daar kunnen we vast geen genoeg van krijgen! Ohh van al die voorbeeld foto’s ga je toch al zwijmelen, cuteness overload! Kom maar vlug kleine uk, mama is er klaar voor!

Welke foto vind jij de ultieme newborn foto?

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!