schommelen

Fotodagboek: Week 13

Vandaag is het weer tijd voor een fotodagboek van de afgelopen week. Een week die met het paasweekend niet al te best begon, maar die in de loop van de week weer steeds beter werd gelukkig!

IMG-20160327-WA0005

Want het begon deze week helaas met een flinke ziekenboeg hier in huis, en zelfs een paar bezoekjes aan het ziekenhuis. Gelukkig werd het iedere dag een beetje beter en zijn we nu allemaal weer een heel eind opgeknapt.

DSC_0003

Net voor het ziekenboeg weekend begon, hadden we een nieuwe speelgoedkast voor Ninthe in huis gehaald. Naast dat het speelgoed voor het nodige speelplezier zorgt, is de kast zelf ook wel erg leuk met al die vakjes waar je door heen kunt kruipen!

2016-03-29 09.26.44

Ergens doorheen kruipen is sowieso wel een favoriete bezigheid. Hier probeert ze door de glijbaan van het speelhuisje te gaan. Beetje jammer dat je met een spreidbroekje alleen vaak niet veel verder komt! 🙂

DSC_0035

En wat was het deze week sommige dagen heerlijk weer! Ik had lekker de buitendeur opgezet en de hordeur dicht, maar daar nam Ninthe geen genoegen mee. Zelf deed ze de hordeur open en ging lekker buiten spelen. 🙂 Groot gelijk met dat zonnetje!

2016-03-31 13.01.53

Een fotootje van de babykamer, gewoon omdat het af en toe zo leuk is om daar even naar binnen te lopen, op de stoel te gaan zitten en weg te dromen over onze kleine uk!

DSC_0005

Want dat komt inmiddels steeds dichter bij, met 35 weken zwangerschap op de teller zijn de laatste loodjes toch echt begonnen!

Dit was weer onze week in vogelvlucht. Hoe zag jullie week eruit?

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!