Fotodagboek: week 14

We hebben er weer een fijne en relaxte week opzitten! Een week waarin Ninthe drie van de dagen spontaan besloot dat een middagdutje niet meer noodzakelijk is als je anderhalf bent! (Daar gaat mama’s rustmoment :)). En een week waarin we gezellig bezoek kregen en waarin we veel bezig zijn geweest met Ninthe haar nieuwe favoriete activiteit: schommelen! Hierbij ons fotodagboek.

DSC_0056

Op zondag was het heerlijk weer en maakte Ninthe voor het eerst gebruik van de glijbaan in onze tuin. Ze vond het geweldig! Je las er eerder al over in deze blog.

2016-04-03 15.30.43

En met dat mooie weer kon Ninthe ook genieten van haar allereerste ijsco! Wat een verwennerij.

DSC_0051

Op maandag was Ninthe een dagje naar het kinderdagverblijf, en had mama een dagje voor zichzelf. In de ochtend was ik bezig geweest met het maken van dit leuke kraamcadeautje. In deze DIY kun je lezen hoe je dit ook gemakkelijk zelf kunt maken!

oma en ninthe

Op dinsdag hadden we eerst de liggingsecho, waar onze kleine vriend nog steeds in stuit bleek te liggen. Een kleine domper. Maar daarna kregen we gezellig de hele dag mijn oma (oma oma voor Ninthe) op bezoek!

DSC_0002

Ninthe liet toen ook meteen even een nieuw woordje horen, namelijk ‘appel’! Ze zei het na van de tv, en meteen haalde ik een appel tevoorschijn om het nog een paar keer te oefenen. Daarna smikkelde ze de hele appel lekker op.

2016-04-05 11.37.07

Een ander favoriet woordje tegenwoordig is ‘buiten’! Hier laat ze nog maar even zien wat ze daar ook maar weer precies mee bedoelt en waar ze dus naar toe wil. In Ninthe’s geval staat buiten zo ongeveer gelijk aan schommelen!

2016-04-07 15.30.23

Want weer of geen weer, een dag niet geschommeld is een dag niet geleefd. Ze vindt het echt heerlijk.

2016-04-06 11.22.38

Maar ook binnen hebben we het heel gezellig samen en vindt ze het leuk om af en toe even lekker gek te doen samen.

12970204_10153981183992696_859587690_o

Tot slot heb ik deze week de 36 weken zwangerschap bereikt! We hadden een hele toffe fotoshoot verzorgd door Manouk Kuijpers. Met deze foto alvast een kleine sneakpeak, later volgen er meer foto’s!

Hoe was jullie week?

Comments

comments

4 gedachten over “Fotodagboek: week 14”

    1. Nou inderdaad, dat geloof ik best! Al had ik niet verwacht dat we met 1,5 jaar al in die fase zouden komen 🙂

Leuk als je een reactie achterlaat!