milestone cards

8x Milestone Cards: voor je baby’s eerste momenten

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker, de milestone cards. Fotokaarten waarmee je alle eerste momentjes van je baby vast kunt leggen. Deze momenten variëren van je kindje zijn leeftijd in weken/maanden tot de eerste stapjes en eerste tandjes. In mijn zoektocht naar deze kaarten voor onze kleine man, kwam ik heel veel verschillende varianten tegen waarvan ik de leukste (Nederlandstalige) vandaag met jullie zal delen.

1. Milestone baby cards
Prijs: € 16,95. Hier te bestellen.

Dit setje bevat 30 geïllustreerde fotokaarten in een mooie giftbox.

2. HEMA baby moment kaarten
hema baby moment kaarten
Prijs: € 5,00. Hier te bestellen.

De HEMA heeft ook een eigen setje fotokaarten. Dit setje heeft 33 kaarten welke je op de achterkant kunt beschrijven en met welke je met metalen ringen aan elkaar kunt bevestigen.

3. Nijntje milestone cards
Nijntje milestone cards
Prijs: € 16,95. Hier te bestellen.

Ook Nijntje heeft een eigen set fotokaarten. Deze serie bestaat uit 30 fotokaarten om het eerste jaar van je baby mee vast te leggen.

4. Oei ik groei fotokaarten
Oei ik groei fotokaarten
Prijs: € 14,99. Hier te bestellen.

Oei ik groei, wie kent het niet. Vol wijsheden over de sprongetjes die je kind ondergaat en wat ze op welk moment zouden kunnen leren. Zij hebben sinds dit jaar ook hun eigen setje met 38 fotokaarten. Naast de gebruikelijke mijlpalen- en leeftijdskaartjes kent dit set ook kaartjes om de sprongetjes vast te leggen, en speciale mama/papa kaarten.

5. Mr. Hinkle Mama Mijlpaalkaarten
mr hinkle mijlpaal mamakaarten
Prijs: € 9,95. Hier te bestellen.

Een leuke zwart-wit collectie mijlpaal kaarten.  Dit setje bevat 20 monochrome kaarten.

6. Pauline Oud fotokaarten
Pauline Oud fotokaarten
Prijs: € 12,50. Hier te bestellen.

Ik ben wel een beetje fan van de spulletjes van Pauline Oud. We hebben al een hele verzameling babyboekjes uit deze serie, zoals het 9 maandendagboek, baby’s eerste jaar of het kraambezoekboek. In deze zelfde trant zijn er ook fotokaarten te bestellen. Een setje met 30 kaarten vol met herkenbare Pauline Oud illustraties.

7. Groot worden met Woezel en Pip
Groot worden met Woezel en Pip
Prijs: € 14,99. Hier te bestellen.

Woezel en Pip, wie kent ze tegenwoordig niet. Van deze twee kleine vriendjes is er van alles te verkrijgen voor je baby, en zo dus ook een setje met 35 fotokaarten!

8. Dikkie Dik fotokaarten
dikkie dik
Prijs: € 9,95. Hier te bestellen.

En tot slot nog een set met fotokaarten van Dikkie Dik, ook alom bekend natuurlijk! Deze set bevat 30 kaarten waarmee je alle mooiste momenten uit de ontwikkeling van je kindje kunt vastleggen.

Lastig kiezen met zoveel leuke mogelijkheden! Uiteindelijk is onze keuze gevallen op nummer 1 uit dit rijtje, de baby milestone cards!

Heb je ook fotokaarten gebruikt om je baby’s eerste momentjes vast te leggen? Welke fotokaarten spreken jou het meeste aan?

Comments

comments

3 gedachten over “8x Milestone Cards: voor je baby’s eerste momenten”

Leuk als je een reactie achterlaat!