nieuwerwets liedjesboek manouk kuijpers

Nieuwerwets liedjesboek + winactie

We kennen ze allemaal, de kinderliedjes van vroeger die iedereen mee kan zingen. Ik zag twee beren, Klein klein kleutertje of Poesje Mauw: wie is er niet groot mee geworden? Liedjes die van generatie op generatie worden overgenomen en waar ieder kindje vandaag de dag nog steeds blij van wordt. Manouk Kuijpers komt met een nieuw project om deze ouderwetse liedjes in een nieuw jasje te steken: een nieuwerwets liedjesboek! En jij kunt een exemplaar winnen!

“De boeken met kinderliedjes die wij kennen zijn mooi, maar toch een beetje ouderwets. Pagina’s met tekeningen en teksten. Dat moet anders! Wij willen een liedjesboek maken waarin populaire kinderliedjes staan die uitgebeeld worden door middel van foto’s maar wel meteen knipoog naar de ‘ouderwetse’ tekening.”

Dit alles is te lezen op de crowdfunding pagina van dit project. Via deze pagina kun je een (kleine) bijdrage naar keuze doneren, want om dit project te kunnen realiseren heeft Manouk wel wat van jouw hulp nodig. Je doneert natuurlijk niet voor niets, want je kunt er ook nog wat voor terug krijgen! Bij een donatie van € 15,00 krijg je namelijk zo’n leuk nieuwerwets liedjesboek als eerste thuisgestuurd. Heb je wat meer geld te besteden, dan krijg je bijvoorbeeld voor €100,00 er ook nog eens een toffe fotoshoot bij in het thema van jouw favoriete liedje uit het boek (want ja, Manouk is ook nog eens een hele goede fotograaf!).

Winactie!
Leven als Mama mag in samenwerking met Manouk Kuijpers een exemplaar van dit liedjesboek weggeven! Hiervoor hoef je alleen Leven als Mama te volgen via facebook of twitter en dit bericht te delen. Zorg dat je het openbaar deelt zodat we het bericht kunnen terugvinden. Zo geven we samen dit project meer bekendheid en wordt het startbedrag hopelijk binnengehaald! De 100% is nodig om deze winactie mogelijk te kunnen maken.

Het nieuwerwets liedjesboek heeft ook een eigen facebookpagina, waarop je alle vorderingen kunt volgen! De winnaar wordt bekend gemaakt zodra de crowdfunding voltooid is!

Comments

comments

Een gedachte over “Nieuwerwets liedjesboek + winactie”

Leuk als je een reactie achterlaat!