glijbaan

Fotodagboek: Week 15

We hebben er een spannende week opzitten, waarin we een paar pogingen deden om onze kleine stuitligger te draaien. Maar omdat mijn man hiervoor wat extra vrije dagen had opgenomen, was het ook een week waarin we als gezinnetje lekker wat meer bij elkaar konden zijn! Vandaag blikken we met het fotodagboek weer eventjes terug op afgelopen week.

DSC_0009

Op maandag gaat Ninthe altijd naar het kinderdagverblijf, en heb ik de dag voor mezelf om even bij te tanken. Vandaag ging ik onder andere aan de slag met de kraambedankjes voor als onze kleine boef straks geboren is. Het resultaat blijft uiteraard nog even een verrassing, anders zou ik de naam al verklappen, maar binnenkort volgt er wel een kleine sneak peak!

2016-04-12 11.10.39

Op dinsdag hadden we de eerste draaipoging. Na deze poging vond manlief dat we wel wat lekkers verdiend hadden en werden er tompoezen gehaald. Zoals je ziet, vond Ninthe dat helemaal geen probleem en zat ze  lekker te smikkelen!

DSC_0056

Papa was deze dag verder vrij, dus Ninthe kon lekker samen met hem buiten spelen. Ze vond het fantastisch in het speelhuisje, en kijk eens hoe het staan steeds beter gaat! Ze is er zelf ook super trots op. Ondertussen zwaait ze nog even enthousiast naar de buurman. 🙂

Op woensdag was het in de ochtend redelijk lekker weer en besloot ik een stukje te gaan fietsen met Ninthe. Na een poosje kwamen we langs een speeltuin en kinderboerderij, en Ninthe werd helemaal enthousiast bij het zien van al die kindjes die daar waren. Op de vraag of ze ook eventjes daar wilde spelen antwoordde ze dan ook volmondig ‘Ja!’. Ze heeft er van genoten, al waren de knorrende varkens toch wel erg spannend. De paardjes daarentegen waren absoluut favoriet.

IMG-20160414-WA0000

Donderdag stond de tweede draaipoging gepland. Dit duurde allemaal veel langer dan gepland en werd uiteindelijk een lang dagje ziekenhuis. Die dag heb ik dus verder niet veel meer gedaan dan met de beentjes omhoog en bijkomen maar!

Vrijdag besloten we ons lekker te verwennen met een bezoekje aan het pannenkoekenhuis. Het werd voor Ninthe de eerste keer dat ze ging uit eten! Ze vond de pannenkoek echter niet zo’n succes haha. En wij maar denken dat alle kindjes dol zijn op pannenkoeken. Haar eerste fristi viel dan weer wel goed in de smaak en het ijsje kon er geloof ik ook nog wel mee door.

DSC_0003

Op vrijdag ga ik normaal gesproken met Ninthe naar muziek op schoot, maar dit wordt inmiddels vrij zwaar dus vandaag ging papa voor de verandering een keertje mee. Kon ik ondertussen mooi een zak met kleertjes uitzoeken die we gekregen hadden voor onze kleine man. Ondertussen hebben we al zo veel gekregen, dat we geloof ik de eerste twee jaar zo ongeveer al voorzien zijn!

DSC_0005

En het komt dan ook steeds sneller dichterbij dat we die kleertjes voor hem nodig gaan hebben, want ondertussen ben ik ook alweer 37 weekjes zwanger! Het wordt nu toch wel reuze spannend.

Hoe was jullie week?

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!