Fotodagboek: Week 16

De afgelopen week stond wel zo’n beetje in het teken van knopen doorhakken. Spreidbroek van Ninthe? Uit dat ding! Babyboy in stuitligging? Keizersnede! Een goede week op het gebied van beslissingen, dus. Vandaag nog even een kijkje achter de schermen met onze week in foto’s.

DSC_0118
Na een dagje winkelen met nauwelijks een middagdutje, was Ninthe zondagavond erg moe. Hierdoor werd ze wat baldadig en wilde niet eten. Gelukkig bedachten we een creatieve oplossing waardoor ze alsnog goed at. Ze zat uiteindelijk wel helemaal onder, maar ach! 🙂

DSC_0078

Ninthe hield vandaag ook nog een theekransje met wat knuffels, gezellige boel hoor!

2016-04-18 21.25.10

Maandag was eigenlijk maar een hele saaie dag, maar wel goed om even tot rust te komen! Ninthe was overdag naar het KDV, en manlief was werken. ’s Avonds had manlief bovendien nog een afspraak staan, waardoor ik eigenlijk de hele dag bijna alleen was. Gelukkig had ik zoals je ziet toch nog wat gezelschap!

DSC_0023

Op dinsdag had Ninthe een van haar nieuwe truitjes aan die we zondag voor haar geshopt hadden bij de Primark. Ninthe is er dol op, en roept steeds weer ‘paaaauw’ (wat haar manier is om een poes aan te duiden, misschien wel een simpele combinatie van ‘poes’ en ‘miauw’?). Morgen zal hier nog een shoplog over volgen!

2016-04-20 08.40.03

Op woensdag moesten we naar de gynaecoloog en werd de knoop door gehakt om te gaan voor een keizersnede. Wat een opluchting dat er nu een keuze gemaakt is, en wat een spannend vooruitzicht voor wat er komen gaat. Ninthe krijgt het allemaal nog niet zo mee en vermaakte zich heel prima met het speelgoed in de wachtkamer.

Het was die dag verder super weer, en een nabijgelegen kinderboerderij met speeltuin had vandaag een Lentefeest. We besloten om er gezellig even langs te gaan en Ninthe heeft verschillende speeltoestellen uitgeprobeerd met papa. Inmiddels is de schommel als absolute favoriet van zijn troon verstoten door de glijbaan!

2016-04-21 08.41.12

Donderdag mochten we weer naar het ziekenhuis, maar deze keer was Ninthe aan de beurt. Ze vermaakte zich prima in de wachtkamer en naast het mandje met speelgoed heeft ze ook zo ongeveer iedere stoel in de wachtkamer uitgeprobeerd om op te zitten. Zo kwamen we de tijd wel door! Gelukkig trok de orthopeed een fantastische conclusie en mag de spreidbroek overdag uitblijven.

2016-04-21 17.46.50

’s Middags was het tijd om voor Ninthe een koffertje in te pakken, want ze zou twee nachtjes uit logeren gaan (slik!). Gelukkig vermaakt ze zich altijd prima bij oma en opa en zouden ze ook nog eens gezellig naar de Efteling gaan!

2016-04-22 15.07.21

Voor de vrijdag betekende dat weer een dagje alleen vertoeven, en voornamelijk zoveel mogelijk mijn rust nemen. ’s Middags moest ik voor de derde dag op een rij wel weer in het ziekenhuis zijn, voor een bezoekje aan de anesthesist. Die dag zou ik eigenlijk ook een datum krijgen voor de keizersnede, maar dit liep helaas anders. Blijkbaar was het zo druk op de OK dat ze nog niet wisten wanneer ze mij er even ‘tussen konden plannen’. Klinkt niet erg geruststellend. Hopelijk weet ik snel wel meer! Bij thuiskomst nam ik lekker een ijsje.

IMG-20160423-WA0012

En zaterdag was dan de dag dat Ninthe naar de Efteling ging. Tussendoor kregen we ook wat fotootjes toegezonden, zodat we vanaf een afstandje konden meegenieten. Ze heeft het uiteraard prima naar haar zin gehad!

23 april 38 weken zwanger

En tot slot was ik zaterdag ook 38 weken zwanger. En hoewel ik nog geen datum heb voor de keizersnede, kunnen we in ieder geval wel met zekerheid stellen dat onze kleine man er binnen twee weken hoe dan ook zal zijn!

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!