shoplog primark kleren

Shoplog: Kleine prijsjes voor een maatje meer

Ninthe lijkt met de dag te groeien, dus het was weer eens tijd om een compleet nieuwe garderobe in te slaan in een maatje groter. Omdat ze nog veel kruipt en nu ook buiten, zal het allemaal ook wat minder lang mee gaan. Daarom wilde we het niet te duur maken, en gingen we op stap naar de Primark om daar onze slag te slaan.

DSC_0010

En hoe heerlijk is het om daar groots in te kunnen slaan tegen kleine prijsjes. Zo hadden ze bijvoorbeeld een hele collectie t-shirts met vrolijke kleurtjes en motiefjes voor slechts €1,80 per stuk!

DSC_0007

Maar echt weer voor alleen maar T-shirts is het nog niet, dus het was ook nog wel nodig om nog een en ander met lange mouwen aan te schaffen. Bovenaan twee leuke setjes die we daar wisten te scoren (Ninthe is vooral dol op het poesje!) en nog wat vestjes om over de T-shirts te dragen.

Dit linker setje vond ik het te schattig om te laten liggen! Wat zal het een dametje zijn als ze dat aan heeft. En rechts is een regenjasje voor de zomer, gewoon omdat dat altijd handig is. Regen krijgen we vast wel eens (hopelijk niet al te veel!).

DSC_0013

En dan tot slot nog deze sjaaltjes! Niet van de Primark, maar toch leuk om ook eventjes te delen. Mijn eerste bestelling via AliExpress en snel geleverd, binnen een paar dagen al in huis. Leuke sjaaltjes om een outfit helemaal af te maken, mits Ninthe zich daar ook in kan vinden. Bij het passen had ze al meteen door hoe ze dat ding ook weer af kon doen en was hij zo weer verdwenen! 🙂

Naast deze kleertjes hebben we ook nog de nodige broekjes en nog wat andere leuke kleertjes gekocht, te veel om allemaal te laten zien. Ze kan er voorlopig in ieder geval weer tegenaan in een maatje groter.

Waar koop jij graag je kinderkleertjes?

Comments

comments

2 gedachten over “Shoplog: Kleine prijsjes voor een maatje meer”

Leuk als je een reactie achterlaat!