Verrassing: babyshower!

Afgelopen weekend stond er een verrassing op mij te wachten, een babyshower! Met 38 weken zwangerschap niet meer verwacht, dus de verrassing was des te groter. We zijn goed verwend en hebben er van genoten! Vandaag een sfeerimpressie van deze leuke middag.

De babyshower vond bij ons thuis plaats. Ze wisten dat we thuis zouden zijn, omdat we met een van de vriendinnen hadden afgesproken dat ze deze middag op bezoek zou komen. Ze komt eigenlijk altijd met de trein, dus nietsvermoedend vroegen we of we haar even op het station op zouden pikken. Ze had al aangegeven dat zij voor wat lekkers wilde zorgen vandaag, en haar antwoord was dan ook dat ze met de auto kwam omdat ze al boodschappen gedaan had. Hmm, verdachte zaak nummer 1.

Toen ze er eenmaal was, kwam ze met een hele berg boodschappen aanzetten. Manlief vroeg nog of we dat allemaal op moesten krijgen. ‘Eerlijk zullen we alles samen delen’ was het antwoord. Hmm… Verdachte zaak nummer 2!

Als ze dan vervolgens ook nog in onze tuin verdwijnt om achter bij de kliko’s haar theezakje weg te gooien (de prullenbak in de keuken dient daar uiteraard niet voor), dan wordt het plaatje toch wel compleet. Manlief zegt nog, reken er maar op dat er zo nog meer mensen komen! En ja hoor, als ik naar buiten kijk duikt er opeens een hoofd achter de schutting naar beneden, haha. Vervolgens komt iedereen de tuin in en is de verrassing compleet!

DSC_0117

De keuken wordt overgenomen en allerlei lekker hapjes worden op tafel tevoorschijn getoverd. Dat ziet er goed uit! En zo smaakte het ook. Toen alles klaar stond konden we aan tafel om te genieten van al dat lekkers. Ook Ninthe smulde mee en ik geloof dat we de komende dagen nog genoeg over hebben om na te genieten.

Ninthe werd overigens ook goed verwend. Zo kwamen mijn broer en schoonzus met een keukentje aan, welke meteen door haar in beslag werd genomen. Ze heeft er ’s middags al veel mee gespeeld, dus we kunnen wel stellen dat deze goed in de smaak is gevallen!

DSC_0125

Na al dat lekkers, werden we ook nog eens verwend met cadeautjes. Die mochten we vervolgens gaan uitpakken. Naast cadeautjes voor onze kleine man kwamen ook mama, papa en Ninthe aan bod. Wat een verwennerij.

DSC_0187

En tot slot moest er traditiegetrouw ook gegokt worden wat de naam van onze kleine man zou worden, en wat de datum van de keizersnede zou zijn! Zou iemand de naam en/of datum goed hebben? Nog eventjes en dan weten we het!

DSC_0140

Op bovenstaande foto zie je Ninthe met een mes uit haar nieuwe speelgoedkeukentje. Dat was wel even een grappig moment, zoals ze met het mes op mijn dikke babybuik afkwam, alsof ze zelf het heft wel eventjes in eigen handen zou nemen voor die keizersnede! Laat haar broertje maar komen, haha.

Na alle gezelligheid en verwennerij sloten we de babyshower nog af door samen frietjes te eten. Het was een top middag, wat boffen we toch maar weer met zulke lieve vrienden! Dank jullie wel!

Comments

comments

2 gedachten over “Verrassing: babyshower!”

Leuk als je een reactie achterlaat!