geboorteslinger

Sneakpeak!

Met de aanstaande bevalling in het vooruitzicht, had ik mezelf nog wat werk op de hals gehaald door nog een en ander te willen maken voor als de kleine man er zo meteen is. Zo wilde ik, net zoals bij Ninthe, graag een geboorteslinger maken, naamstickers voor op het raam en het geboortebord en tot slot nog de kraambedankjes. Vandaag een kleine sneakpeak van wat ik gemaakt heb + een aankomende winactie!

De geboorteslinger
Voor de geboorte van Ninthe had ik zelf een slinger gemaakt waarop stond ‘Hoera Ninthe is geboren’! Inmiddels is deze slinger getransformeerd tot ‘Hoera Ninthe is jarig’. Voor onze kleine man wilde ik graag ook weer zo’n slinger maken, en met onderstaande foto’s geef ik jullie alvast een blik op deze slinger zonder al te veel te verklappen.

DSC_0008 DSC_0005 DSC_0004

Kraambedankjes
Ook wilde ik weer graag wat kraambedankjes maken, die ik dan aan het kraambezoek mee kan geven als ze weer naar huis gaan. En hopelijk dat ik er deze keer beter aan denk dan na de bevalling van Ninthe. Ik geloof dat we die bedankjes vaak zijn vergeten uit te delen! Desondanks deze keer weer vol goede moed wat leuks gemaakt. Hierbij een kleine preview!

DSC_0001 DSC_0041 DSC_0009

Sneakpeak winactie!
En zoals gezegd, zit er ook een winactie aan te komen die ik alvast aankondig. Binnenkort kun je hier namelijk zo’n leuke naamslinger winnen met ‘Hoera [naam] is jarig’! Dus wil jij graag zo’n feestslinger winnen voor (een van) jouw kindje(s), houd de site dan vooral goed in de gaten!

Comments

comments

6 gedachten over “Sneakpeak!”

Leuk als je een reactie achterlaat!