babykamer winnie the pooh

De babykamer in beeld

Het voordeel van een tweede kindje, is dat je niet veel meer hoeft te doen aan de babykamer. Hij was immers al helemaal klaar voor de komst van Ninthe toentertijd. Ninthe is al enkele maanden over naar een nieuwe kamer, zodat ze daar alvast aan kon wennen en wij de babykamer konden klaarstomen voor de komst van onze kleine man. Vandaag de babykamer in beeld!

DSC_0015 DSC_0014

Nog voordat je de babykamer binnenstapt, kun je aan de toegangsdeur als zien wat het thema van onze kamer is. Op de deur pronkt namelijk Teigetje, een van de karakters uit Winnie the Pooh. De rest van de kamer is dan ook aangekleed in een oranje/Teigetje/Winnie the Pooh-thema. Kijk maar mee met onderstaande foto’s, die vertellen de rest!

DSC_0010DSC_0001 DSC_0004 DSC_0013 DSC_0008

Heeft/had jullie babykamer ook een bepaald thema?

Comments

comments

5 gedachten over “De babykamer in beeld”

Leuk als je een reactie achterlaat!