Ninthe vs. papa en mama: op wie lijkt ze?

De natuur schijnt de boel zo geprogrammeerd te hebben, dat een kindje direct na de geboorte altijd op papa lijkt. Zo worden bij papa de natuurlijke instincten aangewakkerd en weet hij zeker dat het om zijn biologische kindje gaat. Dit zou na een paar dagen steeds meer verdwijnen en krijgt het kindje zijn of haar eigen trekjes, en een beetje van papa en van mama. De grote vraag is toch altijd wel: op wie zullen ze gaan lijken?

Bij Ninthe wordt eigenlijk vaak gezegd dat ze op haar vader lijkt. Of iemand daadwerkelijk op papa of mama lijkt kun je vooral heel goed zien door hem of haar te vergelijken met de babyfoto’s van papa en mama van vroeger. Ik heb wat oude babyfoto’s van ons opgesnord, en dat is dan ook precies wat ik vandaag ga doen!

Ninthe vs. papa

Links Ninthe, rechts papa. Ze lijkt wel een beetje zijn vorm hoofd, mond en neus te hebben. Welke overeenkomsten zie jij?

Ninthe vs. mama

Links mama, rechts Ninthe. Ik moet zeggen dat ik hier zelf wat minder overeenkomsten zie. Welk denk ik dat ze mijn ogen/oogkleur heeft, en lijkt haar haar ook wel wat op dat van mij.

Conclusie

papa ninthe mama

Ik snap wel dat mensen zeggen dat Ninthe op haar papa lijkt. Ik zie de gelijkenissen ook wel! Ook denk ik dat ze qua innerlijk veel van hem weg heeft.

Welke gelijkenissen zien jullie?

 

 

 

Comments

comments

Een gedachte over “Ninthe vs. papa en mama: op wie lijkt ze?”

Leuk als je een reactie achterlaat!