speelkeuken

Fotodagboek: Week 17

Afgelopen week was een bijzondere week. Zo werd ik verrast met een babyshower, kreeg ik de datum van de keizersnede te horen en waren er veel ‘laatste’ momenten als gezin met zijn drietjes. Een raar idee hoe al snel alles anders zal zijn!

DSC_0026

Op zondagochtend was Ninthe nog volop aan het nagenieten van haar bezoekje aan de Efteling de dag daarvoor. Zo had ze van opa en oma een muziekdoosje gekregen, die heel erg in de smaak valt en waar ze zich erg mee vermaakt!

DSC_0088

Om in de Efteling sferen te blijven, ging ze zichzelf hier even verkleden à la Klein Duimpje en zijn zevenmijlslaarzen!

En toen werden we ’s middags opeens verrast met een babyshower! Wat een verwennerij!

DSC_0003

Op maandag haalde ik Ninthe haar hobbelpaard weer naar beneden. Een hoop speelgoed van Ninthe heeft een hele poos op zolder geparkeerd gestaan, omdat ze daar met haar spreidbroek geen gebruik van kon maken. Het leek ons dan ook niet leuk om deze leuke dingen wel midden in de woonkamer te laten staan. Nu ze overdag helemaal spreidvrij is, kon alles echter weer de woonkamer in. Ninthe riep meteen enthousiast ‘paard!’ en genoot ervan om weer te kunnen hobbelen.

DSC_0011

Waar Ninthe ook erg van geniet, is klimmen en klauteren. Dit gaat dan ook steeds beter. Vooral gewone stoelen zijn helemaal in trek, en ze vindt het dan ook fantastisch als ze op een ‘grote-mensen-stoel’ mag zitten. Wat is het dan al een heel dametje! Deze foto was op dinsdag, waar we nog smulde van een stukje gebak dat over was van de babyshower.

2016-04-27 09.25.51

Woensdag was het Koningsdag. We hebben er niet zo heel veel van meegekregen. Er was heel slecht weer voorspeld, maar hier viel het alles mee. ’s Ochtends scheen zelfs volop de zon, dus dat was het moment dat we snel eventjes naar de Koningsmarkt toe racete. Ninthe ging lekker bij papa op zijn rug in de draagzak, en zo hebben we een klein stukje van de markt gezien. Als snel had mijn lichaam er echter genoeg van, dus de rest van de dag deden we lekker rustig aan.

DSC_0016

Woensdagavond was weer zo’n avond waarop Ninthe geen zin had om te eten. Gelukkig hielp ook hier het grotere geschut weer en kreeg ze toch nog wat binnen! Leuk hoe een andere ‘speciale’ lepel net dat zetje kan geven om toch wat hapjes te nemen.

2016-04-28 09.09.38

Op donderdag hadden Ninthe en ik een rustig dagje met zijn tweetjes. Ninthe heeft zich onder andere vermaakt met lekker kleuren aan tafel. We gingen ook nog even op kraambezoek. Ik was benieuwd hoe ze op een baby zou reageren, maar ze leek vooral meer oog te hebben voor de hond die ze daar hadden. 🙂 Ik ben zo benieuwd hoe ze straks op haar broertje reageert!

DSC_0017

Vandaag kreeg ik ook nieuwe overbroekjes binnen voor de wasbare luiers. Ik word stiekem best vrolijk van zulke luiers met vrolijke printjes!

DSC_0009

Vrijdag! Dat betekent papa-dag. En wat is er dan fijner dan lekker veel met hem te knuffelen! *smelt

DSC_0003

En zoals elke andere dag van de afgelopen week, werd het nieuwe speelkeukentje ook weer overhoop gehaald en moest iedereen vooral heel veel van de lepels en bordjes ‘happen’. Ook Baloe ontkomt er niet aan. 🙂

DSC_0005

En toen was het zaterdag, 39 weekjes zwanger! Bijnaaaaaaa!

Comments

comments

2 gedachten over “Fotodagboek: Week 17”

Leuk als je een reactie achterlaat!