geboortebord

Inspiratie: Geboorteborden

Er zijn heel veel leuke manieren waarop je die bijzondere eerste momenten van je kleine kindje kunt bewaren. Er zijn geboorteborden in allerlei soorten en maten, waarop bijvoorbeeld de geboortedatum, het tijdstip en het gewicht van je kindje worden vereeuwigd. Of boxen waarin je ook het eerste pakje en het naambandje van het ziekenhuis kunt toevoegen. Er zijn veel creatieve ideeën en vandaag zet ik wat inspiratie op een rijtje!

Na de geboorte van Ninthe kregen we het geboortebord wat je op de bovenste foto ziet als kraamcadeau. Ik vind het erg leuk om op een dergelijke manier de herinneringen rondom de geboorte van je kindje vastgelegd te hebben! Zoals je ziet moeten we wel nog eventjes een eerste foto van haar toevoegen, we lopen een klein beetje achter haha. Voor onze kleine vriend zou zo’n herinneringsbord ook erg leuk zijn, en op Pinterest vond ik heel veel verschillende voorbeelden. Hieronder deel ik er een paar!

shadow box
Een ‘shadow box’ met daarin mooie herinneringen zoals het eerste pakje, het naambandje uit het ziekenhuis, het geboortekaartje, etc.
print op romper
Een gedrukte romper met datum, tijdstip etc. en dan in een fotolijstje.
print op canvas
Een leuke print op canvas ziet er ook mooi uit!
poster
Een geboorteposter is ook erg mooi.
fotolijst met tekst
Zo’n fotolijst met de gegevens ziet er ook stijlvol uit.
foto idee
En tot slot nog een erg leuk idee om zelf iets te maken met je kindje op de foto, een meetlat, een klokje etc. Als je dit dan daarna mooi laat afdrukken, heb je zeker iets persoonlijks!

Meer inspiratie?
Bekijk voor meer inspiratie ook mijn bord op Pinterest en volg Leven als Mama daar ook!

 

Heb jij ook zo’n herinneringsbord van de geboorte van je kindje? Welke manier spreekt jou het meeste aan?

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!