samen voeden

Fotodagboek: Week 18

Wat een week, wat een week. Met de komst van onze Milas stond ons leven totaal op zijn kop! Een week vol emoties, de nodige kraamtranen maar uiteraard ook vol mooie nieuwe en eerste momenten. En wat een hoop foto’s! Lastig om een selectie te maken, maar het is toch weer gelukt. Hierbij ons weekoverzicht van de eerste week als nieuw gezinnetje van vier!

DSC_0005

Zondag 1 mei, onze laatste dag als gezinnetje met zijn drietjes. Vandaag kwam een van Ninthe haar oma’s al bij ons in huis en zij zou de komende dagen blijven logeren en voor Ninthe zorgen terwijl wij ons in het ziekenhuis zouden ophouden. Ninthe kreeg een leuke kleine glijbaan cadeau en maakte daar meteen met veel plezier gebruik van!

DSC_0019

Maandag. De grote dag, vandaag de geplande keizersnede! Wat een spannende dag! Later zal ik nog uitgebreid mijn ervaringen hierover delen, en hoe het allemaal is verlopen. Hier zijn we helemaal gereed voor de grote operatie!

DSC_0067

En daar was hij dan eindelijk, onze zoon Milas! Zo lang verwacht, eindelijk konden we hem lekker vast houden en knuffelen! Eerder zag je hier al wat meer foto’s van hem voorbij komen bij het geboortenieuws!

IMG-20160504-WA0004

Dinsdag was de dag waarop ik ’s avonds ineens overspoeld werd door de eerste kraamtranen. Terwijl ik in het kleine kamertje tussen vier muren lag, beleefde Ninthe thuis een paar mijlpalen (zoals zelfstandig lopen achter haar loopkarrretje) en kon ik alleen maar huilen omdat ik niet bij haar kon zijn en omdat ik haar zo vreselijk mistte!

2016-05-04 15.49.54
Weer thuis!

Woensdag was ik er dan ook op gebrand om naar huis te gaan, en dat was het eerste wat ik ’s ochtends de dienstdoende verpleegkundige mededeelde. Hij leek er ietwat verbaasd over, maar ging kijken wat hij kon regelen en of de arts, kraamzorg en verloskundigenpraktijk er ook mee akkoord waren. Gelukkig was dat zo, en rond 11u in de ochtend konden we het ziekenhuis verlaten en verruilen voor mijn eigen bedje. Home Sweet Home!

IMG-20160504-WA0006

’s Middags werd Ninthe meegenomen naar de kinderboerderij en volgens mij heeft ze zich daar prima vermaakt!

DSC_0007

Op donderdag ging Ninthe heel lief kroelen met haar broertje en helpen met de fles. Prachtig moment! Ik vind het ook belangrijk om haar er zo veel mogelijk bij te betrekken en zo aan Milas te laten wennen. Het is voor haar ook een hele overgang en ze was vandaag dan ook behoorlijk van slag en driftig.

Vandaag gaven we Ninthe ook het cadeau dat we voor haar hadden gekocht en waarmee ze zich waarschijnlijk wel goed zal kunnen vermaken. Later kregen we ook nog kraambezoek en werd ze met nog meer cadeau’s verwend!

DSC_0028

Het werd steeds warmer naarmate de week vorderde en tussen de bedrust door ging ik dan ook even lekker naar buiten waar iedereen aan het genieten was van het mooie weer. Er stond soms ook een briesje en Ninthe heeft een hekel aan de wind in haar haren, dus voor het eerst accepteerde ze een zonnehoedje, haha. 🙂

2016-05-07 06.57.47

Kijk hem prinsheerlijk slapen! Dit was op zaterdagochtend, toen werden we allemaal als herboren wakker. Wat een goede nacht hadden we gehad! Milas had geslapen als een roosje en hoefde maar één nachtvoeding, en ook Ninthe werd voor de verandering niet wakker ’s nachts dus konden papa en mama lekker bijtanken.

DSC_0046
Nog een fotootje van onze knapperd, gewoon omdat het kan!

DSC_0073

En verder genoten we ook vandaag uiteraard weer van het prachtige weer! Ninthe heeft even lekker in het water gespeeld, kon ze lekker een beetje afkoelen.

Hebben jullie ook lekker van het mooie weertje kunnen genieten?

Comments

comments

4 gedachten over “Fotodagboek: Week 18”

Leuk als je een reactie achterlaat!