moederdag ontbijt op bed

Mijn Moederdag verwennerij

Gisteren was het Moederdag. Voor mij de tweede keer dat ik deze dag als moeder zijnde kon vieren, en de eerste keer dat ik deze kon vieren met twee kindjes! Ik ben in ieder geval lekker in de watten gelegd.

DSC_0012

Een van de moederdag cadeautjes had ik per ongeluk al een paar weken geleden ontdekt. Toen ik Ninthe een paar weken geleden op het kinderdagverblijf ging ophalen, zat er namelijk een cadeautje in haar bakje. ‘Voor mama, van Ninthe’ stond erop. Ik dacht dat ze misschien gewoon een leuk knutselwerkje of iets dergelijks hadden ingepakt, en maakte deze thuis nietsvermoedend open.  Het was een schilderijtje en toen zag ik daarop ineens ‘Moederdag 2016’ staan. Oeps! Dat hadden ze er niet bij gezegd. Dus ik pakte hem maar snel in en ‘verstopte’ het cadeautje tot dat het écht Moederdag was. Niet aan Ninthe verklappen hoor, haha.

DSC_0007

Maar gisteren op Moederdag zelf werd ik nog meer verwend dan alleen met dit schilderijtje. Ik begon de dag bijvoorbeeld met een heerlijk ontbijt op bed! Lekkere cracker, croissantje, verse aardbeien en een glaasje jus d’orange: heerlijke start van de dag! Ook kreeg ik er nog eens twee cadeautjes bij.

DSC_0010

Het eerste cadeautje was nog een mooi knutselwerkje, namelijk deze verrekijker. Het uiteinde van de verrekijker bevat fotootjes, dus als ik door de verrekijker kijk dan zie ik mijn schatjes!

DSC_0011

En daarnaast kreeg ik nog dit kraamboek cadeau, eentje uit de serie van Pauline Oud. Hier kan ik mooi al mijn ervaringen van de afgelopen week in gaan vastleggen, leuk hoor!

Kortom, ik ben dus lekker verwend en daarnaast was het vandaag ook nog eens prachtig weer waar we van konden genieten! Ik ging voor het eerste een heel klein ministukje wandelen buiten (zo’n 5 minuutjes) en verder hebben we lekker genoten van de rust en van elkaar.

Heb jij ook een fijne Moederdag gehad?

Comments

comments

5 gedachten over “Mijn Moederdag verwennerij”

Leuk als je een reactie achterlaat!