schommelen

Fotodagboek: Week 19

Wat een prachtig weer hebben we afgelopen week gehad! Een heerlijke periode om thuis te zijn en te genieten van ons nieuwe gezinnetje. Ondanks dat ik nog niet er op uit kon, heb ik toch ook lekker van het weer kunnen genieten buiten in de tuin, en beginnen we weer een beetje te wennen aan de nieuwe gezinssituatie met onze kleine kerel die het erg goed doet.

DSC_0007

En het begon zondag natuurlijk al goed met Moederdag! Ik ben lekker verwend met ontbijt op bed, knutselwerkjes en een cadeautje! Lees hier meer over mijn Moederdag verwennerij.

zondag 01

Verder genoten we vandaag van het prachtige weer en speelde Ninthe lekker met het water uit haar badje. Het gietertje had ze onlangs van familie cadeau gekregen en hier speelt ze nu graag mee.

zondag 03

Wat de laatste dagen ook erg in trek is voor Ninthe, is de autostoel. De pop wordt er regelmatig ingelegd. Heel leuk is dat Ninthe dan haar vinger naar haar lip brengt en ‘ssssht!’ roept. Oftewel: de pop gaat slapen.

zondag 04

Nog ééntje dan van vandaag, gewoon omdat ik het een mooie foto vind!

maandag 01

Maandag was opeens een heel rustig dagje, omdat Ninthe naar het kinderdagverblijf ging. Daar mocht ze haar traktatie uitdelen, die ik je eerder in deze blog al liet zien. Zelf startte ik rustig op, knuffelend met mijn kleine vriend!

maandag 02

Na het baddermoment in de ochtend wilde ik Milas de kleertjes passen die ik zelf gemaakt had tijdens mijn eerste naailessen. Het beanie mutsje paste perfect! Het broekje was helaas erg uit verhouding en zal waarschijnlijk wel nooit gaan passen. De lengte was op zich oké, maar hij was echt véél te breed! Achja, het was een leuke eerste poging en oefening.

maandag 03

Dus maar lekker een ander, wel passend broekje aangedaan en tijd om te poseren met zijn 1 week oud milestone card!

dinsdag 01Dinsdag was een heel rustig dagje. We deden allemaal rustig aan, en ik maakte deze foto van Milas. Dit illustreert wel wat hij zo ongeveer de hele dag doet, slapen! Wat een kleine slaapkop is het toch, zo anders dan Ninthe in die eerste weken.

woensdag 01

Op woensdag maakte manlief deze foto van ons! Ninthe komt graag knuffelen met haar broertje, en wil hem aaien en kusjes geven. Echt zo lief! Dit soort momenten zijn echt om te koesteren!

Ander memorabel momentje van de dag: ik kreeg voor het eerst te maken met een wezenlijk verschil tussen jongetjes en meisjes, namelijk dat je tijdens het verschonen een groot risico loopt om onder geplast te worden, haha! Oepsie.

2016-05-11 16.42.13

En het was deze week ook een mooi moment op de draagdoek in te wijden! Wat fijn om ons mannetje zo te dragen en te merken dat hij het heerlijk vindt.

2016-05-12 15.29.53

Op donderdag heeft Ninthe zich een hele poos vermaakt in de box, ja echt waar. Alles wat van Milas is, is voor haar opeens natuurlijk ook uitermate interessant. Ze heeft al in de wandelwagen gelegen en in het wiegje. Vandaag was de box aan de beurt, en ze vond het erg leuk om de muziek mobile steeds aan en uit te zetten.

DSC_0001

Brrr, koud zo’n ijsje! Maar wel lekker met die warme temperaturen. Ninthe heeft er ook van gesmuld, en ze ontdekte hoe je nóg meer kunt afkoelen door je ijsje. Je smeert jezelf er gewoon helemaal mee in! Een heerlijke kliederboel werd het uiteindelijk.

2016-05-13 16.16.00

Op donderdag kwamen oma, opa en oma oma op bezoek. Ninthe kreeg twee stoeltjes waar ze lekker zelf op kan zitten.

2016-05-13 16.35.17

En natuurlijk moest er lekker geknuffeld en gespeeld worden met oma oma! Hier zijn ze Hop Paardje Hop aan het doen, en ik geloof dat ze er wel plezier in hebben zo te zien! Prachtig toch?

2016-05-14 16.04.39

En dan de laatste foto van deze week, dit was op zaterdag! Ninthe is de laatste tijd een steeds grotere knuffelkont geworden, wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden! Ook Baloe krijgt de nodige knuffels! Lieffff!

Comments

comments

4 gedachten over “Fotodagboek: Week 19”

Leuk als je een reactie achterlaat!