naamslinger winactie

Naamslinger winactie!!

Wat is er leuker op de verjaardag van je kind, dan een persoonlijke naamslinger? Vandaag kun je hier zo’n slinger winnen, lees snel verder hoe!

DSC_0034

Eerder zag je al een sneakpeak voorbij komen, waarin ik een stukje liet zien van de geboorteslinger welke ik voor Milas gemaakt had. Op bovenstaande foto zie je het complete resultaat. Het is een geboorteslinger waarop staat ‘Hoera Milas is geboren’. Zodra deze slinger weer opgeruimd wordt, verander ik hem in ‘Hoera Milas is jarig’ en kan ik hem ieder jaar weer gebruiken voor zijn verjaardag.

DSC_0031

Ook toen Ninthe geboren was, had ik zo’n naamslinger gemaakt voor haar geboorte, welke inmiddels is aangepast voor haar verjaardag. Hoe leuk is het om ieder jaar die slinger weer tevoorschijn te kunnen halen!

Winnen
En één van jullie kan de winnaar worden van zo’n naamslinger, want ik ga er eentje weggeven! Het zal een verjaardagslinger zijn met de tekst ‘Hoera [naam] is jarig’.

Laat in een reactie hieronder of op facebook achter voor wie jij zo’n slinger zou willen winnen, en wie weet! Deze winactie loopt tot 28 mei – de dag waarop Leven als Mama 3 maanden bestaat! – en de winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat of dat ik je via je facebookaccount kan benaderen als je hebt gewonnen. Daarnaast zou ik het op prijs stellen als je Leven als Mama volgt op facebook en het berichtje van deze winactie deelt!

Comments

comments

19 gedachten over “Naamslinger winactie!!”

 1. Hoi hoi deze u ik graag winnen voor mijn zoontje. Hij wordt in juni 5!

  Ik zal je actie ook doorsturen,

  Groetjes van christel

  1. Bedankt voor je deelname! De winnaar krijgt na vrijdag persoonlijk bericht dus wie weet een leuke verrassing voor je dochters eerste verjaardag!

 2. Wat een leuke slinger! Ik zou hem graag winnen voor mijn zoontje Quinten. Hij wordt in augustus 1 jaar. Leuk om vanaf zijn eerste verjaardag deze slinger op te hangen!

 3. Hoi Cindy,

  Leuke actie, die deel ik natuurlijk graag voor je!

  En mocht ik winnen dan raad je al dat ik hem graag wil voor Coen!

 4. Echt een leuke actie , ik ga hem delen :). Ik zou hem super graag willen winnen voor mijn dochtertje Gisella voor op haar 1ste verjaardag. 🙂

 5. Ik doe graag mee voor mijn zoon Xavi. 14 augustus word die 1 jaar dat moet natuurlijk gevierd worden met mooie slingers. En heb de actie natuurlijk gedeeld !

Leuk als je een reactie achterlaat!