Fotodagboek: Week 20

Eindelijk, na twee weken binnen zitten kon ik er de afgelopen week  een paar keer eventjes op uit! Heerlijk om weer tot wat meer in staat te zijn. Met dit fotodagboek blik ik weer eventjes terug. Kijk je mee?

2016-05-15 15.52.06

Zondag was het eerste pinksterdag. We kregen ’s ochtends bezoek, en verder deden we die dag niet zo veel. Ik maakte met Ninthe een paar selfies, dit vindt ze echt erg leuk om te doen. Ze vindt het leuk dat ze zichzelf kan zien in de camera. En wat haar betreft: hoe gekker, hoe leuker! Ze weet ook precies wat er te gebeuren staat als ze de camera ziet. Zoals je eerder al las is haar benaming voor camera dan ook ‘Cheese!‘, haha.

DSC_0003

Ze oefende ook nog even haar moederschaps kwaliteiten op de beer. Echt een klein moedertje in spé.

DSC_0028

Maandag was Milas twee weken oud. Stop de tijd!

2016-05-16 15.35.18

Het was ook de dag waarop we ons eerste uitstapje buiten de deur maakte. We bezochten een boerderij hier in de buurt tijdens de Campina Open Boerderij dagen, waar ik eerder al wat over schreef.

DSC_0053 DSC_0100 DSC_0117

Na een dagje uit, is nog wel een dagje rust nodig. Op dinsdag was onze auto bovendien weg voor APK, dus ver konden we toch niet komen. Gelukkig was er genoeg vermaak in huis, want samen met een kaartje kwamen er ook twee ballonnen bij ons door de brievenbus. Eentje had Baloe in no time kapot, de andere zorgde bij Ninthe voor veel speelplezier.

13242278_10154070980102696_878936616_o

Op woensdag hadden we de newbornshoot! We kregen al een paar prachtige foto’s ter preview, kijk hier voor meer foto’s van deze preview! Ik ben heel benieuwd naar de rest.

DSC_0007

Papa heeft het zwaar te verduren hier in huis haha. Hier wordt hij door Ninthe even onder handen genomen. En ze vindt het prachtig, te horen aan haar luidkeelse ‘wauw!’.

13232923_1209979729046390_4377428261441915206_n

Nog een fotootje van mij en Milas in de draagdoek. Als hij wat onrustig is, dan houd ik hem op deze manier lekker dicht bij me: voor ons allebei heel prettig.

2016-05-19 18.39.23

Nog een selfie-momentje met Ninthe. Ze was lekker gek aan het doen met haar haarband.

DSC_0018

En vandaag zette we Ninthe voor het eerst op het potje. Zo kan ze alvast een beetje er aan wennen. We hebben nog niet echt een tactiek om actief aan zindelijkheidstraining te werken, alleen dat we haar nu op redelijk vaste momenten op het potje willen zetten. Mocht ze een plasje doen, dan gaat het potje een muziekje afspelen. Ben benieuwd hoe ze dat dan zal vinden!

DSC_0021 DSC_0093 DSC_0111

Op vrijdag maakte we nog een uitstapje buiten de deur. In de middag gingen we eventjes langs bij Burgers Zoo. Het voordeel van een jaarabonnement is dat het niet uitmaakt als je maar een uurtje of anderhalf kunt blijven (veel langer houd ik nog echt niet vol). We zagen een paar dieren – vooral de apen en beren maakte veel indruk op Ninthe – en verder brachten we ook veel van de tijd door in de speeltuin, waar ik op mijn gemakje kon zitten terwijl manlief met Ninthe de speeltuin doorging.

DSC_0001

En dan nog een fotootje van zaterdag. Als Ninthe TV mag kijken, gaat ze er echt eventjes goed voor zitten in haar eigen stoeltje. Onlangs heeft ze op Netflix Nijntje ontdekt, en daar is ze nu helemaal fan van. Elke keer als ze de TV ziet roept ze ‘Nijntje!’.

Dat was weer onze week in vogelvlucht. Hoe was jullie week?

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!