Storchenwiege BabyCarrier

Storchenwiege BabyCarrier

Onlangs bestelde ik een nieuwe draagzak, namelijk de Storchenwiege BabyCarrier. Inmiddels heb ik hem al een weekje goed in gebruik en kan ik jullie laten weten hoe deze draagzak bevalt.

Waarom een nieuwe draagzak?
We hebben al twee draagzakken in huis, welke we voor Ninthe al regelmatig gebruiken. Maar deze draagzakken zijn te groot voor een pasgeboren baby en daarom was ik op zoek naar een alternatief. Ik heb wel draagdoeken waarmee ik Milas ook kan dragen, maar toch is het fijn om ook een draagzak als alternatief te hebben. Een draagzak is voor mij wat gemakkelijker in gebruik omdat je er minder knoopwerk aan hebt. Hierdoor kan manlief bovendien ook sneller en gemakkelijker Milas dragen mocht hij dat willen.

DSC_0014

De levering
Ik bestelde mijn Storchenwiege BabyCarrier bij www.draagzak.nl. Ik bestelde hem op een zondag en hij werd de eerstvolgende werkdag meteen verzonden en de dag daarop had ik hem al in huis. Top levering dus! De draagzak kwam in een nette doos en werd geleverd met een tas van Storchenwiege waar ik hem eventueel in zou kunnen opbergen. Ook zit er een boekje bij met stap voor stap uitleg hoe je de Storchenwiege BabyCarrier moet gebruiken, zowel voor het dragen op de buik als het dragen op de rug. Milas mag op deze leeftijd nog niet in deze draagzak op de rug gedragen worden, dus momenteel is alleen het buikdragen nog van toepassing. In dit filmpje zie je ook een stap voor stap instructie hoe dit in zijn werk gaat.

DSC_0017

Het gebruik
De draagzak is gemaakt van een hele zachte en soepele stof. Prima geschikt voor een pasgeboren baby dus. Hij is gemakkelijk op maat te verstellen en de bijgeleverde instructie legt ook goed uit hoe je jouw baby het beste in de draagzak kunt krijgen. De Storchenwiege is een middenweg tussen de draagzak en de draagdoek, je moet de banden uiteindelijk namelijk nog wel even afknopen. Maar dit is erg gemakkelijk en snel gedaan, en daarom haast geen extra handeling ten opzichte van het gebruik van een volledige klik-en-go draagzak.

Ik gebruik de Storchenwiege BabyCarrier inmiddels bijna dagelijks met Milas, en hijzelf lijkt het ook wel heerlijk te vinden hierin. Zodra hij in de draagzak zit, valt hij namelijk bijna altijd meteen heerlijk in slaap. Het zal dus vast wel comfortabel zijn voor hem!

DSC_0018

Al met al ben ik dus erg blij met de aanschaf van deze draagzak. Hij zit perfect voor een pasgeboren baby, en voorlopig gaat hij ook nog wel even mee (geschikt tot zo’n 15 kilo namelijk!). Hij is eenvoudig op maat te maken en eenvoudig in gebruik te nemen. Daarnaast zit hij ook nog eens lekker en is de stof van fijne kwaliteit. Een aanrader dus.

De kleur draagzak die ik bestelde is ‘Grafiet’. Ik bestelde deze draagzak hier.

Comments

comments

3 gedachten over “Storchenwiege BabyCarrier”

Leuk als je een reactie achterlaat!