newbornfotoshoot

Newbornshoot: het vervolg

Afgelopen week zag je al een paar fotootjes voorbijkomen die we als preview gehad hadden van de newbornshoot. Nu ik de rest van de foto’s ook heb, deel ik er graag nog een paar met jullie! Even een trots mama momentje hoor. 🙂

De fotoshoot werd verzorgd door Manouk Kuijpers, een aanrader als fotograaf. Het werd me wel duidelijk dat je voor een newbornshoot een hele hoop geduld moet hebben als fotograaf, en dat heeft ze ook zeker. Ninthe en Milas hadden beide niet zo veel zin in de shoot, maar toch heeft ze hele mooie foto’s weten te maken! Kijk vooral ook eens op haar website en/of facebookpagina.

Hier dan nog een paar foto’s van onze shoot! Ik ben er erg blij mee!

IMG_7406c IMG_7411c IMG_7422c IMG_7436x IMG_7438x IMG_7452c IMG_7478c

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!