leven als mama

Leven als Mama bestaat drie maanden!

Een klein beetje feest, want vandaag bestaat Leven als Mama 3 maanden. Een kleine eerste mijlpaal, waarvan ik hoop er voorlopig nog veel meer mee te kunnen maken! Ik ben blij met wat ik tot nu toe bereikt heb met deze blog, en alle leuke reacties die ik krijg. Hoe staat het er nu voor?

Eigenlijk ben ik erg tevreden over hoe het loopt hier op mijn blog. Ik merk een leuke groei in bezoekersaantallen en volgers, en denk dat ik hierbij al een mooi aantal heb opgebouwd in drie maanden.

Bezoekersaantallen
Op 28 februari ben ik deze blog begonnen. Sinds halfweg maart worden de statistieken bijgehouden met Google Analytics dus in het eerste deel van maart is niet bijgehouden hoe mijn blog bezocht werd. Toch had ik in die tweede helft van maart alsnog 2.971 unieke bezoekers op mijn pagina. Dit komt vooral door dit artikel, die massaal gedeeld en gelezen werd. Daar werd ik toen wel eventjes door overrompeld! Dit is ook meteen het best gelezen artikel in de afgelopen drie maanden, zo hoog is het bij lange na niet meer opgelopen haha.

In april had ik nog 628 unieke bezoekers over, die in totaal 2.484 keer een pagina op mijn blog bezochten. De best gelezen blog van die maand gaat over de keuze die ik moest maken tussen een keizersnede of een natuurlijke stuitbevalling.

In mei heb ik tot noch toe 915 unieke bezoekers die 2.867 keer een van mijn blogs lazen. Er zit dus al wat groei in, erg leuk! Het best gelezen artikel van mei is de huidige winactie, waarvan later vandaag de winnaar bekend gemaakt wordt! Daarna is het fotodagboek van week 18 het best gelezen. Sowieso doen iedere maand de persoonlijke blogs het ’t beste.

DSC_0034winnen

Volgers op social media
Het aantal bezoekers groeit dus gestaag, samen met het aantal volgers op de sociale kanalen. Volg jij Leven als Mama daar al? Op Facebook loopt dit het beste, daar heb ik momenteel 113 volgers. Twitter komt op de tweede plaats met 48 volgers, maar dit gaat redelijk geleidelijk op met Instagram (46 volgers). Het minste loopt het vooralsnog op Bloglovin, met op dit moment 5 volgers.

Kortom, er zit dus een leuke stijgende lijn in het aantal keren dat mijn blog bezocht wordt en hoe vaak mijn verhalen gelezen worden. Ik krijg een hoop positieve reacties en ik vind het erg leuk dat mensen zich kunnen herkennen in mijn verhalen en dat ze steeds met plezier terug komen om deze verhalen te lezen.

Ik hoop dat ik dit de komende periode kan vasthouden en dat mensen met plezier mijn blog blijven volgen. Wie weet waar we dan over drie maanden staan en heen gegroeid zijn!

Bedankt voor het volgen! Ik hoop dat je met plezier nog eens terug komt lezen. 🙂

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!