kinderboerderij geit

Fotodagboek: Week 21

Week 21 zit er weer op. Het was voor ons de eerste week dat manlief weer aan het werk ging. Wat is dat even wennen voor ons allemaal! Gelukkig sta ik er nog niet alleen voor, en heb ik nog volop hulp van alle oma’s, aangezien ik vanwege de keizersnede nog een hoop niet mag (zoals Ninthe tillen). Met al deze super hulp kwamen wij de week natuurlijk wel goed door. Vandaag weer even een fototerugblik!

IMG_20160522_223516_230000

Op zondag kregen we zowel in de ochtend als in de middag kraambezoek. We kregen onder andere een leuke hangmat voor in de box. Deze moesten we natuurlijk meteen eventjes uitproberen. Lekker relax. 🙂

DSC_0010

Mijn twee mannen! Lekker samen knuffelen. Milas is zijn papa even goed in zich aan het opnemen.

DSC_0014

En ook lekker fijn bij mama in de draagzak. Je las eerder al mijn bevindingen over het gebruik van deze Storchenwiege BabyCarrier.

IMG_20160523_101254
Maandag was Milas drie weken. Hiervan zat er geen kaartje bij de Milestones Cards, dus maakte ik zelf iets leuks op mijn telefoon. Het was ook de eerste dag dat manlief weer moest werken. Voor hem wennen, maar voor ons ook. Ninthe ging vandaag naar het Kinderdagverblijf, dus ik was echt helemaal alleen met Milas vandaag! Gelukkig kreeg ik in de middag nog wat bezoek.

DSC_0002
Op dinsdag kregen we hulp van een van de oma’s. In totaal heb ik drie dagen in de week een extra handje hulp nodig, en Ninthe en Milas hebben ook drie oma’s die alle drie willen bijspringen. Wat een top verdeling zo! Vandaag heeft ze heerlijk veel buiten gespeeld samen met oma.

DSC_0011
Ninthe werd ook nog heerlijk verwend met een kindersurprice-eitje. Dat is altijd een feest, het is een klein chocolademonstertje. Smullen maar!

DSC_0007
Milas sliep vandaag voor het eerst in zijn eigen bedje op zijn eigen kamer. Normaal gesproken lag hij overdag beneden in de reiswieg, en ’s nachts bij ons op de kamer in een wieg. Maar wat kan een baby piepen en kraken in zijn slaap! Ik kon er zelf niet van slapen haha. Dus nu slaapt hij op zijn eigen kamer, en slapen we allemaal stukken beter!

DSC_0030
Ninthe samen met haar vriendje Baloe. Het is wel een haat-liefde verhouding hoor. De ene keer mag Baloe alles en wil ze met hem spelen, de andere keer krijgt ‘ie van haar op z’n kop en wordt hij weg gestuurd. Arme hond!

En ik maakte ook nog een paar super leuke foto van mijn twee schatjes samen. Love them!

Op woensdagmiddag gingen we met zijn alle naar de kinderboerderij. Er was een buurtfestival maar we waren best laat, dus bijna alles was al opgeruimd. Gelukkig konden we nog wel de diertjes bewonderen en vond Ninthe het leuk om met de geitjes te kroelen.

DSC_0112
’s Middags ging ze ook nog eventjes oefenen met het los staan. Ze is zo enthousiast en trots als ze dit aan ons laat zien. Het gaat steeds beter! Ze gaat nu steeds vaker heel bewust eventjes los staan en dan gilt ze het echt uit van plezier.

DSC_0015
Op donderdag speelde we in de ochtend binnen met de duplo. Ninthe wilde geloof ik dat het poppetje ook op de foto ging. 🙂

’s Middags was het lekker weer en ging ze weer lekker buiten spelen. Ze is inmiddels helemaal fan van het lopen achter haar ‘rollator’ en heeft wel zeker een uur lang rondjes door de tuin gelopen. Ze vond het geweldig om onder de glijbaan door te lopen. Voordat ze er onder door ging keek ze nog even achterom, of dat wij haar wel zagen. Vervolgens ging ze stil staan onder de glijbaan en was ze ‘verdwenen’ en daar wachtte ze totdat wij riepen ‘waar is Ninthe nou?!’ om vervolgens gillend van plezier er aan de andere kant onderuit te komen. Genieten!!

Vrijdag was het een echt aardbeiendagje! Ninthe is er dol op. Bij de lunch aardbeienjam, ’s middags in de stad een aardbeien ijsje en ’s avonds als toetje verse aardbeien. Lekker hoor!

2016-05-28 16.11.16 2016-05-28 16.15.02
Op zaterdag gaan Ninthe en papa samen ’s ochtends boodschappen doen op de markt en in de supermarkt. Ik kan dan lekker rustig opstarten met Milas. Even lekker badderen en daarna zijn nieuwe kleertjes aan die ik onlangs kocht bij de HEMA. Hij groeit echt als kool dus ik had dringend wat nieuws nodig waar hij in past.

DSC_0005

En papa maakte vandaag twee staartjes bij Ninthe, zo schattig. Helaas zijn staartjes bij Ninthe vaak maar van korte duur, want ze blijft die stiekjes er maar uittrekken! Verder heeft ze vandaag onder andere weer lekker buiten gespeeld, want hier was helemaal niets te merken van de code geel die ze hadden afgegeven.

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!