afas circustheater beauty and the beast

Mei date |Beauty and the Beast

Iedere maand gaan manlief en ik minstens een keer op date, om even wat tijd met elkaar door te brengen. Voor deze maand stond de musical Beauty and the Beast op het programma. Afgelopen zondag was het zover, en gingen we richting Scheveningen om deze productie bij te wonen. Meteen ook ons eerste uitstapje zonder Milas! Dat was wel eventjes spannend, dus.

We gingen naar de middagvoorstelling van 12 uur, dus rond 10 uur vertrokken we van huis zodat we zeker op tijd zouden zijn voor de aanvang van de voorstelling. Opa en oma zouden vandaag bij ons thuis komen oppassen. Ik weet het nog goed, de eerste keer dat we zonder Ninthe er op uit gingen. Toen was ze bij mijn moeder thuis, en heeft ze alleen maar uren en uren lopen krijsen. Uiteindelijk zijn we haar toen weer eerder gaan ophalen, en zodra ik haar weer vast had was het weer helemaal in orde voor dr. Hoe zou dat nu met Milas gaan?

De voorpret begon al bij het bestellen van de kaartjes, omdat je nu je tweede kaartje gratis krijgt! Wij bestelde ze via deze link. Zo was het nog eens leuk om kaartjes voor de eerste rang te bestellen, en bij aankomst bleken we dan ook fantastische plaatsen te hebben. We zaten op de 8e rij van voren, en bijna perfect in het midden. We konden alles dus erg goed zien.

beauty-and-the-beast-komerin

En wat was het prachtig om te zien! We hebben van begin tot eind genoten. Misschien waren het de hormonen van een kraamvrouw, maar al bij de begintune schoot ik vol. Alles werd zo vol overgave gebracht. Ook het decor en de kostuums waren werkelijk prachtig en sloten helemaal aan bij het verhaal.

Er zaten ook hele leuke hedendaagse grapjes in, zoals een knipoog naar het songfestival liedje van Douwe Bob. Dit soort herkenbare spelingen zijn erg leuk in een klassieke musical die op zichzelf natuurlijk al jarenlang meegaat. Dat maakt het toch ook elke keer weer iets van deze tijd.

Ook manlief had er van genoten. Achteraf zei hij dat deze musical toch wel tot een van zijn favoriete behoorde. Echt de moeite waard dus om een bezoekje te brengen. Bekijk ook onderstaand filmpje van de Musical Awards 2016 voor een leuke impressie.

Het thuisfront
En thuis? Daar was alles gelukkig helemaal goed gemaakt. Ninthe had zich prima vermaakt, maar daarvan had ik ook niet anders verwacht. Maar ook met Milas was alles goed gegaan en hij had lekker geslapen en in zijn eigen normale ritme gebleven. Erg fijn om te horen en zo kunnen we er nog eens met een gerust hart op uit trekken!

Comments

comments

Een gedachte over “Mei date |Beauty and the Beast”

Leuk als je een reactie achterlaat!