uitjestips luchtkastelen festival

Uitjes | Tips voor juni

Op zoek naar inspiratie voor een uitje in de komende maand? Ik zet een paar tips voor je op een rijtje!

Diverse data: Slottuintheater Zeist
Het Slottuintheater in de tuin van Slot Zeist biedt gratis theatervoorstellingen voor kinderen in de maanden juni, juli en augustus, op zondagmiddagen en alle woensdagmiddagen in de zomervakantie. Zie het volledige programma op de website.

4 juni: Ouders Natuurlijk Beurs Doorwerth
“Bewust van kinderwens tot minimens” is de slogan van de Ouders Natuurlijk Beurs die jaarlijks in Doorwerth plaatsvindt. Er worden lezingen en workshops gegeven over o.a. voeding en opvoeden, maar er staan ook kraampjes met allerlei natuurlijke producten. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma vooral even op de website!

8 juni: Buitenspeeldag 2016
Jantje Beton organiseert jaarlijks de Nationale Buitenspeeldag, waarbij er op heel veel locaties door het gehele land activiteiten georganiseerd worden. Dus laat je kinderen vandaag lekker buiten spelen! Kijk hier wat er in jouw omgeving te beleven is.

LNDB 2015 06 21_0061 lr(1)

18 en 19 juni: Lekker naar de boer
“Lekker naar de Boer laat je kennis maken met de wereld achter biologisch. Door heel Nederland, bij hele diverse bedrijven, is er van alles te zien en beleven voor jong en oud. Biologische boeren en tuinders vertellen hun enthousiaste verhalen over het boerenleven en laten je hun producten zien, ruiken, voelen en proeven. Er zijn veel verschillende (kinder)activiteiten, zoals rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen, workshops, zelf oogsten, dieren aaien en spelletjes. En er is natuurlijk genoeg ruimte om de boer het hemd van het lijf te vragen.” (Bron: website) Kijk op de website voor een boerderij bij jou in de buurt!

18 en 19 juni: Kinder Parade Festijn Apeldoorn
“Een festival voor het hele gezin, waar jong en oud kan genieten van voorstellingen, workshops, ludieke parades en veel activiteiten en versnaperingen daaromheen.” Bekijk de website voor meer informatie.

13232877_991454800903226_9194296019998067926_n

19 juni: Luchtkastelen Festival Odijk
“Het grootste Luchtkastelen Festival van Midden Nederland. Een geweldige dag uit voor het hele gezin, traditiegetrouw op vaderdag.” (Bron: website)

23, 24 en 25 juni: Ballonfestival Hardenberg
“Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni kunt u voor de 26e keer genieten van het jaarlijkse Ter Steege Ballonfestival Hardenberg. Op het nieuwe evenemententerrein aan de Vecht zullen bij goede weersomstandigheden iedere avond zo’n dertig indrukwekkende heteluchtballonnen worden uitgevouwen en verwarmd, waarna de ballonnen één voor één opstijgen.” Meer informatie vind je op de website.

 

Comments

comments

4 gedachten over “Uitjes | Tips voor juni”

Leuk als je een reactie achterlaat!