glijbaan

Proud Mommy Moments #2 | Trotse momentjes op video!

Er zijn zo veel trotse momentjes die ik kan blijven delen, maar vandaag heb ik er een paar geselecteerd omdat ik ze extra bijzonder vind. Het zijn een paar trotse momentjes met Ninthe die op video staan, en het leuk is dat je kunt zien hoe trots ze zelf ook is op wat ze bereikt heeft en hoe veel plezier ze heeft van haar nieuwe vaardigheden!

Het zijn twee trotse momentjes waar we door haar heupafwijking extra naar uitgekeken hebben! Ze is nu ongeveer een maandje helemaal spreidvrij, en we hadden alleen maar kunnen hopen dat het allemaal zo snel zo gaan als nu! Ze loopt nog niet los, maar na deze stappen gaat dit vast niet lang meer duren.

Lees ook “Ninthe’s voorlopig laatste bezoekje aan de orthopeed!”

Op het eerste filmpje is te zien hoe ze door de tuin zoeft achter haar loopkarretje. Ze kan dit inmiddels al een paar weekjes, maar ze blijft elke keer zo trots als een pauw als ze dit doet en ze kan zich er uren mee vermaken door gewoon maar rondjes te blijven lopen. Heerlijk om te zien.

En sinds vorige week is er deze vaardigheid bij gekomen. Vooral op dit filmpje is te zien hoe trots dat ze zelf is. Die blik in haar ogen is voor ons echt goud waard.

En nu heeft ze zondag met veel enthousiaste aanmoediging heel voorzichtig haar eerste losse mini schuifel stapjes gezet. Dus wie weet volgt het volgende, ultieme trotse momentje alweer snel! Wat zal Ninthe dat fantastisch vinden. 🙂

Wat is jouw favoriete Proud Mommy Moment?

Comments

comments

2 gedachten over “Proud Mommy Moments #2 | Trotse momentjes op video!”

Leuk als je een reactie achterlaat!