zomerjas shoplog

Even winkelen voor mezelf! Dacht ik…

Afgelopen weekend ging ik even winkelen. Voor mezelf, omdat ik hoognodig een nieuwe zomerjas nodig had. Aangezien ik nog niet mag autorijden gingen manlief en de kinderen ook mee. Even wat kopen voor mezelf! Dacht ik tenminste… Want het bleek weer onmogelijk om iets voor mij te halen, en daarvoor in de plaats kom ik altijd thuis met spullen voor de ander.

Een nieuwe zomerjas was dus eigenlijk het doel. En echt, dat is hoognodig. Mijn zomerjas en ik hebben toch al zeker ons 12,5 jarige jubileum gevierd. En dan kan ik toch wel zeggen dat hij die €5,00 die het gekost heeft, zeker heeft opgebracht haha. En stiekem wil ik eigenlijk niet eens een nieuwe zomerjas. Ik ben fan van deze. Maar goed, iets met zwangerschapskilo’s en zo. Hij pas gewoon niet meer. (Snif.)

Uiteraard vond ik geen jas die ik geschikt vond. Het meeste tijd van het winkelen hebben we waarschijnlijk ook niet eens aan mij besteed. We gingen om te winkelen voor mij, maar kwamen uiteindelijk terug met leuke nieuwe spulletjes voor Ninthe! Toch leuk om die items even te showen.

Zomerschoentjes

DSC_0100

We kochten in de eerste plaats leuke open schoentjes voor haar, voor met het mooie weer. We gingen hiervoor naar een leuke kinderschoenenwinkel hier in het centrum, Hippe Tante. De vorige keer gingen we bij het kopen van schoenen (in diezelfde winkel) tot twee keer toe de mist in, dus je kunt wel raden waar we nu extra op hebben gelet om die fout nogmaals te voorkomen haha.

Ninthe vond het helemaal niet leuk om nieuwe schoentjes te passen. Ze ging snel richting een driftbui, maar de vriendelijke mevrouw van de winkel wist haar enigszins af te leiden met een tol. Toen ze de schoentjes eenmaal aan had en er eventjes op gestaan en gestapt had, was alles helemaal koek en ei en wilde ze de schoentjes juist niet meer uit doen! Inmiddels wil ze elke morgen graag haar nieuwe schoentjes aan, ze is er weg van. Net als haar eerste schoentjes zijn ook dit schoentjes van Bunnies Jr.

DSC_0130

WE sale
Na deze schoentjes gekocht te hebben doken we ook nog eventjes de WE in. Daar scoorde we nog een leuke, zomerse jumpsuit voor Ninthe en een paar armbandjes, beide in de sale.

DSC_0131 DSC_0146

Ninthe vindt armbandjes erg fascinerend, vooral om ze steeds aan en af te doen. Tot dat ze er klaar mee is en ze ergens onderweg neergegooid worden haha. Nog maar eventjes bewaren dus voor als ze iets groter is.

Al met al zijn we toch nog goed geslaagd in deze winkelsessie, ook al is winkelen voor mezelf er dus niet echt van gekomen. Dus mijn eigen zoektocht naar een geschikte jas gaat nog even door!

Comments

comments

Een gedachte over “Even winkelen voor mezelf! Dacht ik…”

Leuk als je een reactie achterlaat!