Inspiratie: Vaderdagcadeau’s

Vaderdag komt er weer aan, en dan willen je kinderen natuurlijk wel papa verrassen met een leuk cadeautje. Nog op zoek naar inspiratie? Vandaag zet ik wat gepersonaliseerde vaderdagcadeautjes voor je op een rijtje.

Posters
Op Printcandy zijn leuke gepersonaliseerde posters te bestellen, naar wens en persoon aan te passen. Wat denk je bijvoorbeeld van deze twee posters?

Kleding
Hoe verrast zal papa opkijken als zijn kinderen ’s ochtends met een ontbijt aan zijn bed verschijnen met zo’n shirtje aan?

Simply Colors love shirt

Dit shirt komt van Simply Colors, waar je ook voor papa persoonlijke bijpassende kleding kunt bestellen, zoals dit:

Simply Colors Papa shirt

Op de site vind je nog veel meer gepersonaliseerde cadeauideeën.

Eten en drinken
Ook zijn er veel cadeau’s te vinden waar papa lekker van kan smullen! Wat dacht je bijv. van een chocolade giftset of een bierpakket? Genoeg vaders die daar blij van zullen worden! Onderstaande voorbeelden komen van Your Suprise.

Fotoafdrukken
En dan nog een paar leuke cadeauvoorbeelden van personalgifts.nl met mooie fotoafdrukken van je gezin, zoals op een kussen of een tegeltje.

Op alle sites zijn nog veel meer voorbeelden te vinden van cadeautjes speciaal voor vaderdag. Maar het allerleukste blijft natuurlijk wel de persoonlijke en zelfgemaakte knutselwerkjes van je kind(eren). Dus vergeet vooral niet de verf, het gips of het knutselpapier uit de kast te trekken. Kun je niets bedenken? Geen probleem, want hier zal ik later ook nog wat ter inspiratie over plaatsen.

Wat geef jij voor vaderdag?

Comments

comments

2 gedachten over “Inspiratie: Vaderdagcadeau’s”

  1. Leuk lijstje. Wij zien vooral dat mannen toch graag een functioneel cadeautje willen (of iets dierbaars zoals jij in je bericht laat zien). Dus cadeautjes als riemen, een T-shirt, manchetknopen, baleinen en sokken doen het ook altijd goed.

Leuk als je een reactie achterlaat!