Fotodagboek: Week 22

Week 22 zit er weer op, en daarom blikken we weer even terug! Het was een week met onder andere een paar leuke uitstapjes en een logeerpartijtje voor Ninthe.2016-05-29 11.20.04

Zondag was date-dag! Manlief en ik gaan er minimaal 1x per maand eventjes samen op uit, en vandaag zou de eerste keer zijn sinds dat Milas geboren is. Het was toch wel eventjes spannend, maar het was goed gegaan en wij hebben genoten van de musical Beauty and the Beast, waar ik eerder deze week al over schreef.

2016-05-29 16.03.01

In Scheveningen was het nog best redelijk weer, maar op de terugweg naar huis kwamen we in een flinke hoosbui terecht. Wat heeft het hier toch een partij geregend in het begin van deze week! Hele straten stonden blank en moesten zelfs afgezet worden. Was het bij jullie ook zo extreem?

2016-05-29 20.42.08

Eenmaal thuis gekomen konden we weer lekker knuffelen met onze kindjes. Milas had het geen probleem gevonden dat er eventjes iemand anders voor hem zorgde en was lekker in zijn eigen ritme gebleven. ’s Avonds even lekker bij papa slapen, heerlijk zo mijn twee mannen!

2016-05-30 10.52.50

Maandag was weer een dagje voor mij en Milas alleen. Manlief was werken en Ninthe was op het kinderdagverblijf. De tijd die dat ik mijn handen vrij had besteedde ik voornamelijk aan het bloggen, maar Milas had vandaag wat moeite met slapen zonder mama dus het grootste deel van de dag lagen we lekker samen op de bank te nietsnutten. Er werden vandaag dan ook weinig foto’s gemaakt!

2016-05-31 08.12.58

Ninthe begon dinsdag de ochtend met een haarband. Maar zoals alles wat we in haar haren doen, was ook dit niet van lange duur. Ik wacht op de tijd dat ze eindelijk eens alles laat zitten, het kan zo leuk zijn!

Ninthe en Milas gingen vandaag even samen in de box spelen. Milas lag lekker ontspannen in zijn hangmat en Ninthe zorgde voor de ‘entertainment’ haha. Natuurlijk aaien, knuffelen en kusjes geven maar ze gaf hem ook speeltjes aan en bediende de muziek mobile. Wat een lieve grote zus!

En tot slot maakte ik vandaag nog twee prachtige foto’s van mijn twee kanjers! Ik ben zo trots op ze!

Op woensdag kwam mijn moeder weer helpen in huis, en zij maakte deze lieve foto van Milas en mij. Zelf heeft ze ook nog lekker met Milas geknuffeld.

En Ninthe had ook weer een heerlijke dag. Lekker snoepen van het verse fruit (ze is er echt dol op) en ze ging heel lief in d’r stoeltje zitten om een boekje te lezen.

Ze wilde niet slapen tussen de middag (dat gebeurt steeds vaker!), wat later in de auto resulteerde in bovenstaande. In de middag werden we naar het huis van mijn vader gebracht, omdat Ninthe hier twee nachtjes ging logeren. Toen we aankwamen en haar wakker maakte, werd ze eventjes heel boos en moest ze even wennen aan de andere omgeving, maar al gauw zat ze lekker te spelen met het speelgoed daar.

Donderdag had ik een heeeele lange dag in mijn eentje met Milas, omdat manlief een personeelsuitje had helemaal in het noorden van het land en hierdoor van 6.45 tot 22u van huis was. Ondertussen kreeg ik foto’s van Ninthe bij opa en oma doorgestuurd, die vermaakte zich daar in ieder geval prima!

IMG_20160602_122901

Milas en ik vierde samen een klein feestje omdat hij vandaag alweer één maand oud was. Ik maakte wat leuke foto’s van hem, onder andere deze met alle kaartjes die we de afgelopen maand gehad hebben (dankjewel iedereen!).

Op vrijdag en zaterdag maakte ik eigenlijk maar heel weinig foto’s voor ons doen! Vrijdagochtend haalde we Ninthe eerst weer op van het logeren, waarna ik samen met haar naar Muziek op Schoot ging en ze haar eerste echte losse pasjes zette, helemaal uit zichzelf! Wat was ik trots! Inmiddels is ze steeds meer aan het oefenen, zo fantastisch! ’s Middags gingen we boodschappen doen en al met al was het een redelijk druk dagje. Milas was ’s avonds onrustig en ik was even boven bezig. Toen ik beneden kwam had manlief hem lekker in de draagzak gedaan en maakte ik de linker foto.

De rechter foto is van zaterdag, toen gingen we naar de Ouder Natuurlijk Beurs in Doorwerth. Morgen volgt hier nog een aparte blog over. En wat was het heerlijk weer zo aan het einde van de week. Wat een verschil met het begin van de week, met dat noodweer! Nu hebben we in ieder  geval nog lekker kunnen genieten van het zonnetje. Jullie ook?

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!