ouders natuurlijk beurs

Terugblik | Ouders Natuurlijk Beurs

Afgelopen zaterdag was de Ouders Natuurlijk Beurs in Doorwerth, en wij brachten deze beurs een bezoekje. Het was een prachtige dag op een prachtige locatie, en we deden ook nog wat leuke aankopen.

2016-06-04 10.21.17

We waren vroeg van huis vertrokken, zodat we er redelijk op tijd zouden zijn. De beurs begon om 10 uur, en we waren er zelf al iets eerder maar het was al goed druk en we konden met onze auto achteraan in de rij aansluiten om op de parkeerplaats te komen. Eenmaal geparkeerd konden we snel lekker verder naar het terrein.

2016-06-04 11.38.44

Wat was het een prachtige locatie! De beurs werd gehouden bij Fletcher hotel Arnhem-Doorwerth, omringd door veel groen. Het was ook nog eens prachtig weer vandaag, wat al dat moois alleen maar accentueerde. Er waren ook genoeg van de beurs buiten te doen, dus we konden in ieder geval van dit mooie weer genieten.

2016-06-04 11.38.39 2016-06-04 11.38.34

Op de beurs waren er ook diverse activiteiten voor kinderen, en er werden ook verschillende workshops en lezingen gegeven. Daarnaast was er van het hotel zelf ook een grote speeltuin en een zwembad waar gebruik van gemaakt werd. Zelf hebben nu van niets van dit alles gebruik gemaakt, maar een eventuele volgende keer zou ik dit zeker wel willen.

Eerst gingen we deze dag alle kraampjes langs, om te kijken wat er overal te zien was. De beurs kent een variëteit aan standhouders met natuurlijke producten passende bij de slogan “bewust van kinderwens tot miniwens”. Er waren onder andere diverse kraampjes te vinden met draagdoeken/draagzakken, wasbare luiers, speelgoed van natuurlijke materialen en natuurlijke verzorgingsproducten.

2016-06-04 13.54.45

Op het einde gingen we nog terug bij wat standjes, waar we een aantal spulletjes kochten. We kochten onder andere een setje kaarten met babygebaren, een zakje met crayon rocks, een speelketting en bijtring van natuurlijke materialen, een strikmutsje voor Milas wat beter zal blijven zitten in de draagdoek en het kaartspel ‘kleine avonturen’ met 44 activiteiten kaarten (“Laat je verrassen door de opdracht en beleef creatieve, actieve, liefdevolle en lekker gekke avonturen. Avonturen die verblinden, creëren en heerlijk zorgeloze momenten opleveren”). Klinkt erg leuk, ik ben er wel benieuwd naar!

Deze diashow vereist JavaScript.

Hierboven nog een foto van alle aankopen op een rijtje. Het was een geslaagde ochtend waar we ons mogelijk nog wel langer hadden kunnen vermaken als we niet al een hele drukke dag in het vooruitzicht hadden en aan het einde van de ochtend weer naar huis moesten.

Al met al vond ik het een heel geslaagd uitstapje waar we een eventuele volgende keer zeker een dagtripje van kunnen maken, met het aanbod wat er is zullen we ons wel vermaken en ook aan de kinderen is gedacht!

Comments

comments

2 gedachten over “Terugblik | Ouders Natuurlijk Beurs”

Leuk als je een reactie achterlaat!