spelen met water

Fotodagboek: Week 23

Wat een heerlijke weertje was het weer afgelopen week. We genoten er volop van, en Ninthe kon zich hierdoor veel bezig houden met haar favoriete bezigheid: buiten spelen! We trokken er ook een paar keer op uit, onder andere naar het jaarfeest van mijn werk.

2016-06-05 10.22.42

Op zondag konden we onze aankopen van de Ouders Natuurlijk Beurs de dag ervoor nog eens even goed bekijken. We hadden onder andere Crayon Rocks gekocht en Ninthe ging hier vandaag voor het eerst mee aan de slag. Het bleek een goede aankoop te zijn!

2016-06-05 17.18.03

Het was vandaag (en eigenlijk de hele week!) heerlijk weer. En dat vieren wij graag met een lekker ijsje. Ninthe loves it!

Maandag is altijd een rustige dag qua foto’s, omdat Milas en ik dan de hele dag een beetje rustig aan doen in huis. Manlief is werken en Ninthe is op het kinderdagverblijf. Deze dag was Milas alweer 5 weken. Ik maakte een paar fotootjes van hem.

2016-06-07 11.21.392016-06-07 16.25.34 2016-06-07 11.09.20 Op dinsdag genoot Ninthe optimaal van het lekker weer. Het was een beetje zon, zee en strand in onze eigen achtertuin, want Ninthe speelde lekker met onder andere water en zand. Ook had ze deze dag het stoepkrijten ontdekt en inmiddels is ze er helemaal weg van. We moeten zelfs opletten dat ze in haar enthousiasme niet alles onder krijt in een onbewaakt ogenblik want de eerste stoepkrijt strepen staan al op ons aanrechtblad haha.

2016-06-07 14.13.35

Happy face!

DSC_0008

Op woensdag kwamen er in de ochtend twee moeders op kraambezoek die ik nog kende van de zwangerschapscursus tijdens mijn zwangerschap van Ninthe. De kindjes zijn dus ongeveer even oud. Het was heerlijk weer dus ik toverde de tuin even om tot een lekkere buitenspeelplaats.

DSC_0028

Kiekeboe!

2016-06-08 14.56.20

Vandaag waren mijn moeder en oma er ook en ’s middags propte we ons met zijn alle in mijn moeders auto op weg naar het Jaarfeest van mijn werk.

Er was daar van alles te beleven, van live muziek tot een heleboel kraampjes en activiteiten. Ninthe ging nog lekker in de glijbaan. In het begin vond ze het spannend, maar op het einde had ze er wel plezier in!

DSC_0062

Op donderdag begon Ninthe de dag lekker samen spelend met haar maatje Baloe. Achteraf een speciale foto, omdat het de laatste foto zal zijn van deze twee samen. Daarover later meer.

DSC_0066

Zelf drinken uit haar beker, kleine topper.

DSC_0083

We haalde deze fiets ook maar weer eens uit de schuur. Ninthe had hem voor haar eerste verjaardag gekregen, maar aangezien ze daarna een hele poos weer in het gips en de campspreider en zo zat, hadden we hem maar even opgeborgen. Maar nu hij er weer was, moest hij natuurlijk wel weer opnieuw uitgetest worden! Plezier!

DSC_0003

Normaal gesproken is manlief altijd vrij op vrijdag, maar vandaag moest hij extra werken vanwege een cursus. Daarom kwam mijn moeder wederom een dagje oppassen. Ninthe vond het vast niet erg, lekker knuffelen met oma!

DSC_0014

En lekker samen boekjes lezen.

2016-06-10 15.06.15 2016-06-10 15.14.40 2016-06-10 15.01.05

En ’s middags gingen we ook nog eens samen naar een speeltuin hier in de buurt. Ninthe dacht geloof ik dat ze de baas was van de speeltuin, of dat alle speeltoestellen haar toebehoorde, want elke keer als een ander kindje wilde gaan schommelen, glijden of wat dan ook riep Ninthe heel hard ‘Neeeee kindje!’. Haha! Samen spelen moet ze nog even leren. 🙂

DSC_0015

Les nummer 3481 als moeder van twee kindjes: laat de half opgedronken flesjes van Milas niet slingeren, er ligt een kindje op de loer die nog graag zo’n flesje lust! (Zie die ondeugende blik, de kleine boef!)

DSC_0032

En anders is er wel een hongerige pop aan wie ze hem probeert te slijten, haha!

Dat was weer onze week in foto’s! Hoe was jullie week?

 

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!