broer en zus

Fotodagboek: Week 24

Week 24 is alweer om. Een prachtige week waarin Milas voor de allereerste keer naar mij glimlachte en ik dit moment toevallig ook nog eens vastlegde op camera! En ook de week waarin ik mijn eerste dag alleen met twee kinders had, voor het eerst in 6,5 week. Kijken jullie weer mee naar de foto’s?

2016-06-12 16.38.44

De nacht van zaterdag op zondag was een laaaaange nacht voor me. En nee, niet omdat Milas zo slecht sliep en me wakker hield. Nee, juist doordat hij zo goed sliep! Normaal gesproken meldde hij zich rond 3uur voor de fles. Om 4u werd ik wakker, en vanaf dat moment bleef ik wakker en kon ik niet meer in slaap komen met de gedachten dat hij zich toch ieder moment zou meldden! Tsjah, en toen sliep hij opeens door tot half 6. Jammer dat ik daar nou net niet van heb kunnen profiteren, want het is (voorlopig) nog bij die ene nacht gebleven haha.

2016-06-12 10.31.19 2016-06-12 11.23.22

Daarnaast brachten we vandaag opa en oma een bezoekje. Lekker knuffelen met Milas, gezellig samen eten en veel speelplezier voor Ninthe.

2016-06-13 14.41.38

Maandag was Milas zes weken, en terwijl ik een foto met de milestone card van hem maakte, liet hij opeens zijn eerste glimlach aan mij zien! Een echte toevalstreffer dat ik dit moment heb vastgelegd! Wat een heerlijke lach! Eerder huilde hij nog al veel overdag, maar nu het sprongetje is genomen wordt het langzaamaan wat beter en heeft hij ook meer gezellige wakkere momenten. Fijn!

2016-06-14 08.54.52

Op dinsdag kreeg ik nog een dagje hulp, en op deze foto is Ninthe gezellig samen met oma aan het kleuren.

2016-06-14 10.40.37

Ook speelde ze erg leuk met haar poppen! Hier werden ze allemaal samen in ‘bed’ ondergestopt en kregen ze allemaal een kusje voor het slapengaan haha. Heerlijk dat beginnende fantasiespel.

DSC_0108

Terwijl oma oppaste ging ik nog even vlug de stad in om nog mijn laatste aankoop voor vaderdag te doen. Ik kwam daar ook dit Frozen Jurkje tegen en kon het niet laten om het te kopen. Ik was benieuwd wat Ninthe er van zou vinden, en ze wilde hem meteen aan! Ze heeft hem de rest van de dag ook niet meer uit gedaan haha. Kleine diva.

2016-06-15 18.45.15

Op woensdag was Ninthe lekker samen met haar pop aan het spelen. Ze krijgt steeds meer interesse in poppen/knuffels en gaat ook steeds meer verstaanbaar praten, waardoor je soms duidelijk kunt opmaken wat ze tegen haar pop zegt. Hier was ze steeds tegen de knuffel aan het zeggen dat ze moest gaan zitten haha.

DSC_0013

Chocolademonster! Wat doe je als je net als mama een cracker met hagelslag wilt, maar de cracker toch eigenlijk niet zo lekker blijkt te zijn. Juist, dan probeer je gewoon alleen de hagelslag eraf te likken want dat smaakt natuurlijk wel naar meer!

DSC_0031

Ik bracht vandaag ook mijn bezoek aan de gynaecoloog voor de nacontrole, en daar werd de wond goedgekeurd en mocht ik alles weer doen. Natuurlijk moest dat gevierd worden met een vreugdedansje met Ninthe, hoera!

DSC_0010

En toen kwam donderdag mijn eerste dag alleen! Dat was ’s ochtends toch wel even een uitdaging en time management. Het was een poosje een behoorlijk krijsfestijn, omdat Milas bleef huilen en Ninthe het lastig vond om aandacht te delen. Toen Milas tegen kwart over 11 eindelijk sliep (sinds kwart voor 9) keerde de rust weder en de rest van de dag verliep het best lekker gelukkig. Dag 1 in mijn eentje overleefd!

Alles wat voor Milas is (ofwel ‘Baby’ zoals Ninthe hem nog steeds enthousiast blijft noemen), is voor Ninthe nu ook erg interessant en met veel plezier maakt ze weer gebruik van het speelkleed of de wipstoel. Die wipstoel heeft ze als baby nooit willen gebruiken haha, komt ‘ie nu toch nog van pas voor wat speelplezier! Maar o wee als Milas er gebruik van maakt, dan roept ze heel hard ‘Nee baby!’.

DSC_0007

Deze foto is van vrijdagavond. Milas ligt zowaar te slapen in de wandelwagen, hoezee! Dit is geloof ik de tweede avond in 6,5 week dat hij lekker zelf ligt te slapen ’s avonds. Normaal gesproken neemt hij de hele avond buik op buik een van ons en onze pink in beslag. Nu konden we even genieten van een avondje voor onszelf, ook wel eens fijn!

2016-06-18 14.50.32

Happy husband! Haha. Op zaterdag gingen we op pad om een tweede autootje te kopen. En die hadden we gevonden in de vorm van een Toyota Starlet.

2016-06-18 15.41.18

Dit is hem. Een mooi autootje voor manlief om te gebruiken voor zijn werk. Als al het papierwerk geregeld is kunnen we hem van de week ophalen.

2016-06-18 21.14.38
Cadeautjes Milas
2016-06-18 21.15.34
Cadeautjes Ninthe

En tot slot zaterdagavond, toen werden zowel Ninthe als Milas weer goed verwend met de nodige cadeaus toen er veel familie op bezoek kwam. Ninthe moest eerst even de kat uit de boom kijken maar met al die leuke cadeautjes kwam ze al snel los.

Als dit online komt is het alweer zondag, wat betekent: Vaderdag! Wij gaan vandaag papa lekker in de watten leggen. Jullie ook? Fijne vaderdag!

Liefs, Cindy

Fotodagboeken van eerdere weken bekijken? Klik dan hier.

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook of Twitter!

Comments

comments

2 gedachten over “Fotodagboek: Week 24”

  1. Leuke foto's van opa Cent en oma Anne! En de verhalen zijn geweldig om te lezen. Fijn om zo mee te mogen leven in jullie gezin! Ga zo door!

Leuk als je een reactie achterlaat!