vaderdag

Vaderdag 2016

Fijne Vaderdag allemaal! Ook Ninthe en Milas hebben papa vanmorgen lekker in de watten gelegd met hun verrassingen. Hieronder een kleine terugblik op deze Vaderdag.

Manlief had al aangegeven geen ontbijt op bed te willen, maar liever met zijn allen gezamenlijk te ontbijten. We konden dus lekker blijven liggen en zelfs een beetje uitslapen. Milas had een lange nacht gemaakt en zijn nachtvoeding lekker over geslagen, en ook Ninthe sliep wat langer door dan anders. Beide werden ongeveer tegelijkertijd wakker rond half 9, dus dat was al een lekker begin van de dag.

Dus toen ze beide wakker waren, was het natuurlijk tijd om papa te verrassen met zijn cadeautjes! Ninthe wilde natuurlijk graag helpen met het uitpakken van al dat leuks.

2016-06-19 13.00.38

2016-06-19 09.13.36

Manlief kreeg vaderdagcoupons, knutselwerkjes en een ingelijste poster over zijn vaderschap. Na al deze leuke verwennerijen konden we lekker met zijn allen aan tafel om gezellig samen te ontbijten. Het was een fijne Vaderdag, de eerste Vaderdag met Milas!

IMG_20160619_111411_691000

Hoe was jullie Vaderdag?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook of Twitter!

Comments

comments

2 gedachten over “Vaderdag 2016”

Leuk als je een reactie achterlaat!