Eerste verjaardag

Inspiratie | Ninthe haar tweede verjaardagsfeest

Stiekem komt het steeds sneller dichterbij: Ninthe haar tweede verjaardag. Oké, het duurt nog drie maanden vanaf vandaag, maar met de zomer ertussen zijn die drie maanden waarschijnlijk voorbij voor we erg in hebben! We willen graag een leuk thema aan haar verjaardag koppelen, dus tijd om alvast met de eerste voorbereidingen aan de slag te gaan.

Op Ninthe haar eerste verjaardag hadden we niet echt een thema, al hadden we wel een paar Woezel & Pip effecten, zoals de uitnodigingen die we gemaakt hadden en haar traktatie bij de gastouder (Woezel & Pip uitdeelboekjes). Maar bij deze tweede dingen is het gebleven. Nu willen we graag echt een thema aan Ninthe haar verjaardag koppelen, en dan ook iets waar ze zelf enthousiast van wordt.

Op dit moment zitten we te denken aan een Nijntje feestje, omdat ze daar nu helemaal fan van lijkt te zijn. Als ze maar denkt dat de TV aangaat roept ze al om Nijntje, en ook de CD van Nijntje doet het goed en Ninthe gaat hier lekker op dansen. En Nijntje is alom bekend, dus het moet vast niet moeilijk zijn om daar de nodige thema-artikelen bij te vinden.

Waar kun je aan denken bij het organiseren van een thema-feestje. Wat heb je allemaal nodig? Ik ging op zoek naar de nodige inspiratie en producten in het Nijntje thema.

Uitnodigingen
Het feest begint natuurlijk al bij de uitnodigingen. Vorig jaar maakte ik zelf Woezel en Pip uitnodigingen van 3D knipvellen maar deze kon ik vooralsnog niet vinden van Nijntje. Wellicht dat we zelf nog een andere leuke creatie bedenken om zelf te maken, want stiekem vind ik dat toch wel leuk om te doen. Of een leuke uitnodigingen met een foto van Ninthe in Nijntje thema. Daar zullen we nog even op broeden. Maar als we niets kunnen verzinnen, hebben we ook altijd nog deze opties die ik vond op Pinterest.

Aankleding
Op een feestje kan het natuurlijk niet ontbreken aan de nodige versiering, zoals slingers en ballonnen. Wat dat betreft is er met name aan slingers nog wel wat te kiezen. Ik vond verschillende leuke versieringsmogelijkheden.

Maar qua aankleding kun je zelfs je tafel dekken in het Nijntje thema, met bijvoorbeeld een bijpassend tafelkleed en wegwerp bordjes en bekertjes.

Bron

Gebak en traktaties
En wat is nou een feestje zonder een taart? En wat zijn er een hoop leuke voorbeelden te vinden op Pinterest van Nijntje taarten. De ene creatie nog mooier dan de andere!

En tot slot moet er natuurlijk ook getrakteerd worden op het Kinderdagverblijf. Ook daarvoor ben ik al leuke voorbeelden tegen gekomen. Keus genoeg!

Al met al hebben we al wat leuke inspiratie opgedaan voor een Nijntje thema feestje. De voorbereidingen kunnen al vast gaan beginnen, we kunnen er niet vroeg genoeg bij zijn!

Bekijk voor meer inspiratie ook mijn Pinterest pagina!

Heb jij ook wel eens een thema feest gegeven? Wat mag er volgens jou absoluut niet ontbreken?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

2 gedachten over “Inspiratie | Ninthe haar tweede verjaardagsfeest”

Leuk als je een reactie achterlaat!