vlog

Vlog #1 | Mijn eerste dag alleen met 2 kleintjes

Vorige week was mijn eerste dag alleen met twee kinderen, want daarvoor had ik al die tijd nog volop hulp gehad met dank aan alle oma’s. Deze dag heb ik ook volop gefilmd, en vandaag komt hij dan online: mijn eerste vlog! Ook benieuwd naar Milas zijn glimlachjes, een dansende Ninthe en haar reactie als papa weer thuis komt? Kijk dan snel mee!

Het was een spannende maar leuke dag geweest. De ochtend ging niet helemaal soepel omdat Ninthe moest wennen aan het aandacht delen, maar in de middag ging het alweer beter. Nog even en dan zijn we hier ook weer aan gewend.

Hoe vond je deze eerste vlog? Zou je vaker vlogs willen zien?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Een gedachte over “Vlog #1 | Mijn eerste dag alleen met 2 kleintjes”

Leuk als je een reactie achterlaat!