Fotodagboek: Week 25

Weer een week voorbij gevlogen! Een week met Vaderdag, de start van mijn afval-avontuur en voorbereidingen voor ons eerste weekendje weg met zijn viertjes! Kijken jullie mee?

2016-06-19 08.39.41

Afgelopen zondag was het natuurlijk Vaderdag. De eerste Vaderdag met Milas erbij, wat een gezellige boel en natuurlijk hebben Ninthe en Milas papa even in de watten gelegd. Lees hier meer over deze Vaderdag.

’s Middags gingen we natuurlijk ook even bij mijn vader langs op deze dag, en Ninthe vermaakte zich daar prima met alle aandacht. Lekker glijden, schommelen en voetballen: plezier genoeg!

2016-06-20 21.49.41

Op maandag ging het dan van start: mijn afval-avontuur. Ik begon vandaag vol goede moed aan het eerste weekmenu van Sonja Bakker.

IMG_20160620_185206_139000

Verder was het vandaag een rustig dagje met alleen Milas en mijzelf, zoals iedere maandag. Vandaag was hij alweer 7 weken oud.

En vandaag ook eens een filmpje tussendoor, omdat ik het gewoon zo leuk vind! Ninthe gaat steeds meer zelf liedjes zingen. Ze is bijvoorbeeld helemaal fan van Nijntje maar ze zingt ook steeds vaker liedjes uit zichzelf die we zingen bij de Muziek op Schoot lessen.

Oké, als we dan toch bezig zijn nog één filmpje dan. Deze is van dinsdag, met Milas zijn lieve lachjes en eerste geluidjes.

DSC_0017

Op woensdag, toen ik eventjes met Milas bezig, maakte Ninthe van de gelegenheid gebruik om al mijn tijdschriften overhoop te trekken en lekker op haar gemak door de boekjes te bladeren.

2016-06-22 10.45.35

Ninthe ging ook even lekker buiten spelen vandaag. Maar er kwamen veel vliegtuigen over en ze moest deze dag helemaal niets hebben van die geluiden en begon er elke keer van te jengelen en kroop steeds bij me weg als er een vliegtuig over kwam. Het buiten spelen was daardoor vandaag voor het eerst niet zo’n succes.

En ik maakte héél veel foto’s van Milas, ik ben verliefd op die eerste lachjes haha!

IMG_20160622_162437_838000

Ik knutselde ook nog deze vergelijkingsfoto in elkaar, waarop je pas echt kunt zien hoe hard Milas alweer gegroeid is en hoe veel hij veranderd is in zo’n korte tijd.

2016-06-23 11.15.04

Op donderdag wandelde ik eerst ’s ochtends met Ninthe en Milas naar de Hema. Het is in een klein overdekt winkelcentrum waar ook een kleine binnenspeeltuin zit. Ik ging daar ook even langs met Ninthe, zodat ze eventjes kon spelen. Ze was er alleen nog net iets te klein voor en kon de klim in het toestel nog niet maken.

En terwijl in delen van het land alles onder stroomde door het hevige noodweer, was het hier prachtig weer en genoten wij ’s middags van waterpret in het zonnetje. We begonnen eerst met een klein teiltje met water maar aangezien Ninthe die steeds omgooide dacht ik laat ik maar voor het grotere geschut gaan en had ik het schelpje vlug even met water gevuld zodat ze lekker in het badje kon.

2016-06-23 20.28.46

En ’s avonds ging ik even langs een ladies night, omdat mijn moeder daar een stand had!

2016-06-24 08.57.27

Vrijdag papadag, een feest voor Ninthe dan kan ze weer lekker met hem spelen!

2016-06-24 09.48.27

En we deden vandaag alle laatste voorbereidingen voor ons eerste weekendje weg als gezin van 4! We vertrokken vandaag namelijk voor een weekendje Center Parcs, jeeej!

Dat was weer onze week in vogelvlucht. Hoe was jullie week?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!