ondeugend

Ninthe, een pen & een onbewaakt ogenblik

Ik was eventjes een paar tellen boven om Milas op bed te leggen, wat betekende dat Ninthe alleen beneden was. In die tussentijd had zij een pen gevonden, eentje waarvan de punt nog uitstak, en had ze haar creativiteit de vrije loop gelaten.

DSC_0106 DSC_0105

Gelukkig viel de schade mee! Ik was niet zo heel lang boven geweest, en toen ik beneden kwam stond ze net de schoenenkast met deze pen te bewerken. Uiteraard had ik die maar eventjes weggepakt om haar wat anders leuks te laten doen.

DSC_0116 DSC_0114

Dat ze ook de deur mooier heeft staan maken, had ik eigenlijk in eerste instantie niet eens gezien. Het was dat het manlief opviel en dat hij dit benoemde. Onze kleine Picasso.

Maar goed, dit stelt uiteraard nog helemaal niets voor! Een paar kleine krasjes, het kan altijd nog veel erger. Dat liet bijvoorbeeld deze vader onlangs op Facebook zien. Daar pakte zijn kinderen het namelijk ietsjes anders aan. Om die paar krasjes op de deur en kast kunnen wij nog wel lachen. Ik kan me voorstellen dat deze vader iets minder blij is!

 

Is jou zoiets wel eens overkomen?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Een gedachte over “Ninthe, een pen & een onbewaakt ogenblik”

Leuk als je een reactie achterlaat!