uitjestips pret festival

Uitjes | Tips voor juli

Op zoek naar inspiratie voor een uitje in de komende maand? Ik zet een paar tips voor je op een rijtje!

Diverse data: Slottuintheater Zeist
Het Slottuintheater in de tuin van Slot Zeist biedt gratis theatervoorstellingen voor kinderen in de maanden juni, juli en augustus, op zondagmiddagen en alle woensdagmiddagen in de zomervakantie. Met deze maand onder andere Cowboy Billie Boem! Zie het volledige programma op de website.

2 juli: Schapenmarkt Langbroek
Al voor de 36e keer wordt de Schapenmarkt in Langbroek georganiseerd, een dagje uit voor jong en oud. Een evenement met een ruim aanbod in marktkramen en gratis kinderactiviteiten. Bekijk het volledige programma op de website.

Vliegerfeest
Vliegerfeest

2-3 juli: Vliegerfeest Twenterand
Meer dan 300 vliegeraars zullen vandaag hun vlieger oplaten. Voor de kinderen zijn er workshops waarbij ze hun eigen vlieger kunnen maken en die ook meteen kunnen uitproberen. Verder is er voor de jeugd onder meer springkussens en een ballonnenclown. Zie ook de website voor meer informatie.

9-10 juli: Landelijke Open Imkerijdag
Ga op bezoek bij de imker en bleef het houden van bijen van dichtbij! Kijk voor een imker bij jou in de buurt op deze website!

Tilburgse Kermis

22-31 juli: Tilburgse Kermis
Op deze grootste kermis van Nederland is er voor jong en oud altijd wel iets te beleven!

23-31 juli Pretfestival in Eindhoven
Hier kan onder alle weersomstandigheden gebruik worden gemaakt van attracties, springkussens, supervette hindernisbanen, zwembaden, waterspelen, kindercircus SimSalaBim, rodeostieren, een mega twisterspel, levend sjoelen, de Technobiels (twee megatrucks waar je technisch kon knutselen), voetbalspellen in een van de voetbalarena’s, loombandjes maken, nagels lakken in de beautyhoek, of leren naaien met een naaimachine en nog veel en veel meer! Bekijk ook de website.

Pretfestival
Pretfestival

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!