kiloknaller weegschaal

Kiloknaller #5: Eigen schuld, dikke … buik!

Afgelopen week was niet mijn allerbeste kiloknaller week. Reden genoeg om er aankomende week weer extra hard tegenaan te gaan! Maar eerst even een terugblik op afgelopen week, en waarom het dan niet helemaal zo ging als ik graag zou willen zien.

Stand van zaken

Huidig gewicht: 90,7 kg (-3,3 kg)
Streefgewicht: 75 kg (nog 15,7 kg te gaan!)
Lengte: 177 cm
BMI: 29

Dat betekent dus dat ik ten opzichte van vorige week een halve kilo ben aangekomen in plaats van afgevallen. Nou weet ik ook wel dat het steeds maar momentopnames zijn, en dat het niet altijd alles wil zeggen. Een halve kilo is immers niet zo’n hele grote afwijking. Maar toch baal ik er wel van, want ik had gehoopt deze week in ieder geval onder de 90 kilo te zijn gegaan. Maar goed, met een week zoals afgelopen week had ik dat misschien ook wel een beetje kunnen voorspellen.

Dieet

Vorige week las je al, dat ik het dieet iets wilde aanpassen. Hollandse pot, daar ben ik bijvoorbeeld echt geen fan van, waardoor ik veel te weinig ging eten. Ik ging dus enkele avonden de maaltijden wat aanpassen, zodat ik in ieder geval gewoon gezond goed zou eten. Nou denk ik niet dat dit het probleem is dat ik nu niet ben afgevallen. Maar afgelopen week had ik namelijk een paar keer een etentje buiten de deur. En dat is dan toch al helemaal wat anders dan het dieet heeft voorgeschreven. Misschien was dat toch een beetje te veel van het goede geweest. Aankomende week heb ik dat niet, dus ik hoop dat ik volgende week weer betere resultaten kan delen!

Sporten

Het sporten heb ik wel gewoon voorgezet zoals dat ik vorige week gestart ben. Ik heb het fitnessschema gevolgd dat de instructeur opgesteld had, en ik heb een les bodybalance gevolgd. Bodybalance viel nog wel tegen, maar blijft leuk om te doen. De fitness daarentegen merkte ik al echt vooruitgang in, het ging een stuk beter dan vorige week! Fijn om wat dat betreft toch in ieder geval met een positieve noot te kunnen eindigen deze week.

Volgende week hoop ik in ieder geval dat de weegschaal toch weer iets meer de andere kant uitslaat, dus ik ga er komende week weer volop tegenaan!

Eerdere kiloknaller updates teruglezen, dat kan hier!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

7 gedachten over “Kiloknaller #5: Eigen schuld, dikke … buik!”

  1. Balen dat er niets af was. Het is toch fijner om flink resultaat te zien. Maar supergoed dat je met sporten goed doorging! Dus misschien kwam die halve kilo wel door spiervorming.

  2. Misschien is aan tafel eten ook n idee ipv bij de deur… 😉 Succes meid er is niets zo moeilijk als strijden tegen kilo’s!

Leuk als je een reactie achterlaat!