Milestone Cards

De dubieuze mijlpalen van het moederschap

Laatst zag je ze al voorbijkomen: Milestone Cards. Deze kaarten, waarmee je alle mijlpalen van je baby kunt vastleggen, zie je steeds vaker voorkomen in allerlei soorten en maten. Maar naast deze Milestone Cards voor je kindje is er nu iets nieuws: Mum’s Milestone Cards! Want zeg nou zelf, het moederschap brengt ook voor jou als moeder de nodige overwinningen met zich mee.

Mum’s Milestone Cards

Het kersverse moederschap gaat niet altijd over rozen. Als je net na de bevalling helemaal uitgelubberd en leeggelopen de hele nacht in de weer bent geweest met een krijsende baby, dan kan de moed wel eens helemaal in je schoenen gezakt zijn. Soms is het dan fijn om even te weten dat je niet de enige bent. En om even stilt te staan, bij de zonnige kant van het moederschap.

“The perfect gift to help remind mum she’s not alone, giving her a giggle when all she wants to do is cry like a baby.” (bron)

Op die moeilijke momenten wil je misschien even stil staan bij al die kleine overwinningen die je wél hebt behaald. En dan met de nodige dosis humor, zodat je er vervolgens ook weer eventjes tegenaan kunt! Deze Milestone Cards speciaal voor moeders geven je precies dat zetje dat je eventjes nodig hebt.

Mum's Milestone Cards
Bron afbeelding

Deze Milestone Cards zijn afkomstig uit Australië en zijn dan ook in het Engels. Wie weet komt er ook nog wel een Nederlandstalige variant, dat zou zeker de moeite waard zijn! Maar als je daar niet op kunt wachten, dan kun je deze kaarten hier bestellen voor $29,95.

Voor deze prijs krijg je 25 Milestone Cards die je helpen om al die ietwat dubieuze overwinningen vast te leggen en om je weer even te laten lachen als je denkt dat het allemaal nooit meer goed zal komen!

Wat vindt jij van deze kaarten?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Een gedachte over “De dubieuze mijlpalen van het moederschap”

Leuk als je een reactie achterlaat!