Newbornshoot fotoshoot

Video | Ninthe’s eerste levensjaar in 2,5 minuut

Onlangs zag je al dat we wat aan het nadenken zijn over de voorbereidingen voor Ninthe haar tweede verjaardag. 22 september lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer zover (vandaag nog maar 2 maanden te gaan!). Wat me doet terug denken aan haar eerste verjaardag. Toen hadden we een filmpje gemaakt met een samenvatting van Ninthe haar eerste levensjaar, met een speciale verrassing voor iedereen op het einde!

Ik kijk nog steeds erg graag naar dit filmpje, want het is een bijzonder eerste jaar geweest met Ninthe. Een jaar met een hoop ziekenhuisbezoekjes vanwege haar heupafwijking, maar ook een jaar met veel mooie herinneringen. Het jaar waarin wij voor het eerst mama en papa mochten zijn. Een prachtig jaar. Het ontroerd me iedere keer weer als ik hier naar kijk.

En zoals gezegd op het einde van het filmpje een speciale verrassing voor iedereen. Wat was dat mooi en bijzonder! Kun jij al raden wat die verrassing was? Kijk vooral het filmpje om te zien of het klopt.

Het filmpje van Ninthe’s eerste levensjaar

En kijk eens waar we nu staan. Bijna weer een jaar verder en inmiddels erg gelukkig met een tweede kindje in ons midden. Wat een rijkdom!

De speciale verrassing: onze zwangerschapsaankondiging

Ja, die verrassing op het einde was dus dat we zo aan iedereen aankondigden dat we zwanger waren van een broertje of zusje voor Ninthe. Het was wellicht niet moeilijk om dat te raden, haha. Het was wel erg bijzonder om dit op deze manier en op deze dag mede te delen aan alle vrienden en familieleden die aanwezig waren. We hadden er speciaal een beamer voor gehuurd, zodat iedereen het op het grote scherm goed zou kunnen zien. Het blijft een speciaal moment, en heerlijk om aan terug te denken.

Hoe kondigde jij jouw zwangerschap aan?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

6 gedachten over “Video | Ninthe’s eerste levensjaar in 2,5 minuut”

Leuk als je een reactie achterlaat!