Burgthoeve paardrijden

Peuterpraat #1 | Kun jij raden wat Ninthe zegt?

De fase waarin je kindje steeds meer en beter gaat praten is een heerlijke fase. Het is fijn dat je elkaar steeds beter gaat begrijpen, al gaat dat soms nog met vallen en opstaan. Zo probeert Ninthe van alles te vertellen, maar snappen wij niet altijd in één keer wat ze nou eigenlijk bedoeld. Ik heb een paar woorden opgenomen, en laat ze vandaag aan jullie horen. Kun jij verstaan wat Ninthe zegt?

Er volgen drie opnames. In iedere opname laat ik datgene wat Ninthe zegt 3 keer horen. Ik zal ook niet te flauw doen, en onderaan ook voor iedere opname één hint geven mocht je er niet uitkomen, haha.

Nummer 1:
Nummer 2
Nummer 3
De hints

Kom je er niet uit zonder hints? Nou vooruit, hierbij dan een hint voor iedere opname. Misschien dat het daarmee beter lukt!

Nummer 1: Om te reizen.
Nummer 2: Een dier.
Nummer 3: Dit is  lief.

Hoe vond je deze eerste editie van peuterpraat? Aangezien deze fase nog wel eventjes doorgaat, zal ik er nog wel eens vaker eentje terug kunnen laten komen. Ik ben erg benieuwd of jullie kunnen ontcijferen wat Ninthe zegt (en of je de hints hiervoor nodig had!), en kijk dan ook uit naar jullie reacties!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

7 gedachten over “Peuterpraat #1 | Kun jij raden wat Ninthe zegt?”

 1. Zo schattig!
  Ik denk
  Vliegtuig
  Olifant
  Hou van jou
  En ja ik had de hints wel nodig
  Leuk als ze een eigen taaltje hebben en vooral leuk dat jij vaak de enige bent die het snapt!

 2. Ik denk, vliegtuig, een paard en he mama? moeilijk hoor! Ramona begint nu ook veel meer te brabbelen en vooralsnog komen we niet verder als aap, papa die heel duidelijk te verstaan zijn. verder nog een hoop andere geluiden maar dat moeten we nog ontcijferen haha.

Leuk als je een reactie achterlaat!