Met de 30 Day Blog Challenge de komkommertijd door

Het is komkommertijd, en voor velen is dat een periode van minder nieuwtjes, minder inspiratie en vooral meer rust en vakantie. Voor veel blogs betekent dit ook dat er in deze periode minder artikelen geplaatst worden. Maar mocht je gebrek hebben aan inspiratie, dan is hier de 30 Day Blog Challenge van Hare Maristeit om ons een eindje op weg te helpen. Een Challenge waar ik de komende periode ook een graantje van ga meepikken.

Wat is de 30 Day Blog Challenge?

Aan inspiratie geen gebrek deze zomer. Want naast mijn eigen Summer Bucketlist en de Mama Challenge 2016, is er nu ook de #30DayBlogChallengeNL. Deze blog challenge heeft, zoals de titel al suggereert, 30 onderwerpen die voor de nodige blogspiratie kunnen zorgen. In principe zou je zo dus 30 dagen vooruit moeten kunnen om je blog te vullen met allerlei persoonlijke artikelen. Dit zijn de 30 onderwerpen:

30 Day Blog Challenge

De regels? Er zijn geen regels! Ik kan 30 dagen achter elkaar een blog over deze onderwerpen posten, of ik plaatst 30 maanden lang iedere dag 1 onderwerp, of ik laat maar 5 onderwerpen aan bod komen. Net wat ik wil en hoe de wind waait. En ik heb zeker niet over ieder onderwerp iets te zeggen, dus alle 30 zullen ze niet aan bod komen.

Wat vind jij?

Een paar onderwerpen waarvan ik nu denk dat ze in ieder geval aan bod zullen komen zijn: Als ik de loterij win, dan… | Mijn mooiste vakantie | Liefste cadeau dat ik ooit heb gekregen | en nog veel meer!

Zijn er nog specifieke onderwerpen waar jij als lezer nieuwsgierig naar bent? Laat het me weten in de reacties!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

5 gedachten over “Met de 30 Day Blog Challenge de komkommertijd door”

Leuk als je een reactie achterlaat!