Burgers' Zoo Deep Ocean Monsters

Vlog | Burgers’ Zoo & Deep Ocean Monsters

Kijk vandaag mee naar ons bezoekje aan Burgers’ Zoo, een prachtige dierentuin in Arnhem. In Burgers’ Zoo draaien ze deze zomer ook nog eens een hele leuke musical Deep Ocean Monsters, en ook hiervan een sfeerimpressie in de vlog!

Burgers’ Zoo

Eerst wat meer over Burger’s Zoo. Burgers’ Zoo is een dierentuin in Arnhem en is een heel leuk uitstapje voor het hele gezin.  De dierentuin bestaat inmiddels al ruim 100 jaar en in de loop der tijd is het steeds meer uitgebreid. Zo kun je inmiddels genieten van allerlei facetten van de wereld, zoals de Safari, de Ocean, de Bush en de Desert, met uiteraard een uitgebreide collectie aan dieren. De Ocaen, Bush en Desert zijn daarnaast ook nog eens overdekt, dus ook met slecht weer kun je hier prima een dagje doorbrengen.

Daarnaast heeft de dierentuin ook nog eens diverse horeca fasciliteiten en meerdere speeltuinen, zowel binnen als buiten. Genoeg te beleven dus, voor je het weet zit de dag er alweer op. En dan heeft Burgers’ Zoo nu nog iets nieuws: de onderwatermusical Deep Ocean Monsters!

Burgers' Zoo Deep Ocean Monsters
Bron: burgerszoo.nl/monsters
Deep Ocean Monsters

In deze musical wordt je meegenomen naar de bodem van de ocean, waar allerlei hele bijzondere wezens leven! De musical kent allerlei swingende liedjes en door alle blacklight effecten ziet het er ook nog eens prachtig uit! Prima geschikt voor alle leeftijden. Ninthe vond het in het begin wel een klein beetje spannend, maar de swingende muziek had haar al snel om en daarna zat ze te swingen op mijn schoot. Kijk gauw mijn vlog voor een sfeerimpressie, en daarna kan ik je een bezoekje aan deze musical van harte aanraden.

De vlog

 

Meer informatie

De musical Deep Ocean Monsters is nog te zien tot en met 28 augustus. De musical duurt ongeveer een half uurtje en is bij de toegangsprijs inbegrepen. De voorstellen draait 4x per dag om 12u, 13u, 14u en 15u.

Burgers’ Zoo is in de zomerperiode geopend van 09.00 tot 19.00 uur. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen, kinderen van 4 t/m 9 jaar betalen € 19,00 en de toegangsprijs vanaf 10 jaar is € 21,00. Kijk voor meer informatie ook eens op de website.

Ben jij wel eens in Burgers’ Zoo geweest? Ik ben benieuwd wat jij van deze dierentuin vindt.

Liefs, Cindy

 

Comments

comments

3 gedachten over “Vlog | Burgers’ Zoo & Deep Ocean Monsters”

Leuk als je een reactie achterlaat!