fotodagboek

Fotodagboek: Week 30

Het zonnige weer van week 29 had ons deze week een beetje in de steek gelaten, maar dat mocht de pret niet drukken. Kijk mee naar ons fotodagboek van afgelopen week, waarbij ik uit mijn comfortzone stapte, Ninthe een echte Diva werd en we een paar verjaardagen hadden.

Zondag 24 juli

fotodagboek

Op zondagochtend gingen we eerst naar een verjaardag. Omdat we daarvoor zeker een uurtje zouden moeten rijden, ging ik gezellig achterin zitten bij Ninthe en Milas, of voor het nodige vermaak te zorgen.

fotodagboek

Eenmaal daar aangekomen ging Ninthe meteen heerlijk spelen. Er was genoeg speelgoed, en bij een ander speelt het toch altijd nog eens extra leuk.

’s Middags gingen we een rondje wandelen. Bij een huis om de hoek hebben ze varkentjes, en elke keer als we daar langskomen gluurt Ninthe door de schutting in de hoop om er een glimp van op te vangen. Als ze de varkentjes niet ziet, probeert ze ze te roepen. ‘Var-tjes!’. Maar deze keer zaten de bewoners ook in de tuin, en die nodigde ons uit om even te komen kijken omdat ze namelijk ook biggetjes hadden. Wat leuk! Dat deden we dus eventjes, helaas geen foto hiervan!

ninthe pleister

Eenmaal weer vlak bij huis, viel Ninthe om. De eerste keer dat ze zo viel dat haar knie echt kapot was, dus meteen haar eerste ervaring met het schoonmaken van de knie en een pleister. Ze vond dit overigens helemaal niets, die pleister. Hij was er dan ook zo weer vanaf.

Maandag 25 juli

Fotodagboek baby 12 weken milestone card

Vandaag was Milas 12 weken! Bijna drie maandjes alweer. Wat een hunk hè? Haha.

milas slapen box

Hij viel vandaag zowaar in slaap terwijl hij in de box lag. Dit is echt nog nooit gebeurt! En hij sliep voor zijn doen ook nog best wel een poosje zonder ingebakerd te zijn, maar na zo’n half uurtje sloeg hij zichzelf helaas toch weer wakker.

werken vlog leven als mama

Terwijl Milas sliep had ik de tijd om eventjes aan de vlog te werken die je afgelopen vrijdag hebt kunnen zien, over ons bezoekje aan Burgers’ Zoo en de musical Deep Ocean Monsters.

Dinsdag 26 juli

burgers' zoo neushoorns

Op dinsdag besloot ik om uit mijn comfortzone te stappen, en gingen ik alleen een dagje uit met twee kinders. We gingen weer naar Burgers’ Zoo. Vorige week hadden we het halve park gehad, dus hadden we nu tijd voor de andere helft. Handig, zo’n jaarabonnement!

Woensdag 27 juli

ninthe tasje

Op woensdagmiddag gingen we bij een collegaatje op bezoek. Daar was een leuke speelgoedmand die Ninthe kon ontdekken, en daar zat ook een tasje in. Ze liep er de hele tijd als een echt dametje mee rond!

ninthe tasje

Toen we naar huis gingen, kreeg ze zowaar een tasje cadeau mee naar huis, met daarin ook nog eens een setje stiften. Ze loopt er nu al dagen mee te slepen haha. Ook haar zonnebril moest op. Een heuse diva!

En deze Diva ging ook nog eens dansend de middag door, op haar momenteel favoriete muziek. Dit filmpje had je wellicht ook al op facebook voorbij zien komen. Het blijft heerlijk om naar te kijken! Ze vraagt er steeds zelf om door ‘Blub blub?’ te vragen, doelend op de visjes uit de musical waar deze liedjes van afkomstig zijn.

Donderdag 28 juli

ninthe boekjes lezen

Ninthe duikt steeds vaker de boekenkast in. Zou ze net zo’n leesfanaat worden als haar moeder? Voor nu vindt ze het in ieder geval erg leuk om alles te benoemen wat ze in boekjes tegenkomt. Ze pikt ook heel snel nieuwe woordjes op nu!

Milas

Laten we niet vergeten om Milas ook af en toe eventjes op de foto te zetten, haha!

ninthe milas mama

En ook nog een poging tot een selfie met zijn drietjes.

snapchat

Naast dat Ninthe vandaag werkelijk waar het hele huis op zijn kop zette, ontdekte ze ook snapchat en ze vond het erg grappig om zichzelf te zien transformeren in een hondje of giraf of wat dan ook.

wandelen omgeving

’s Avonds ging ik nog even met Ninthe wandelen in de draagzak (hop paardje hop!]. We wandelde een rondje om de vijver vlakbij ons huis. Mooi hè?

eendjes

Alle eendjes dachten waarschijnlijk dat ze wat lekkers te eten kregen, maar dat hadden we helaas niet bij ons.

Vrijdag 29 juli

ninthe milas papa

Vrijdag papadag! En dat zal hij merken ook haha, iedereen wil bij hem zijn. De laatste keer deze week dat het vrijdag papadag was, want vanaf volgende week verandert dit naar de donderdag.

mama ninthe

Ik ging in de ochtend nog met Ninthe een paar winkels af, en ik liep nog eventjes naar de supermarkt met haar in de draagzak.

diertjes AH

Ze hebben in deze supermarkt ook altijd van die bewegende poppen, in wisselende thema’s. Deze keer stonden er diverse dieren, Ninthe werd hier helemaal enthousiast van en riep meteen ‘Aai!!!!’.

Terwijl ik ’s middags voor m’n blog aan de gang ging, ging manlief wandelen met Ninthe en Milas. Daar stuitte ze nog op een paar border collies die een kudde schapen aan het hoeden waren. En de rest van de wandeling vond Ninthe zo ontspannend dat ze op zijn rug in slaap viel.

milas

En ’s avonds zoals elke avond lekker knuffelen met mijn kleine mannetje!

Zaterdag 30 juli

Handsome boy!
Handsome boy!

In de ochtend gingen manlief en Ninthe boodschapjes doen en sliep Milas eerst uit te half 10. Daarna maakte ik een paar hele mooi foto’s van deze knapperd (als zeg ik het zelf, haha). Het broekje wat hij aanheeft kon je eerder al voorbij zien komen als het resultaat van mijn allereerste naailessen. Helaas is het broekje behoorlijk uit verhouding (lengte was nu redelijk oké, maar het broekje is in de breedte nog veel te groot). Maar voor de vorm deden we hem toch een dagje aan.

En ’s middags gingen we naar een verjaardag en daar kon Milas gezellig knuffelen met oma oma. <3

En toen was er alweer een week voorbij gevlogen. Leuk dat je weer meegekeken hebt in dit fotodagboek. Hoe was jouw week?

Voorgaande fotodagboeken terugkijken? Dat kan hier.

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!